Tohle je u kamarada 1.9 metru garaz, kam sem si driv netrouf

... jo a omluvte snizene "nalesteni" brichoplazove lestenky, nejak zrovna byla venku neprizen
Moderátor: Miky_CZ
HST píše:jak? brutus. Take vyfoukle, lehnout pod auto a dobre mirenym kopem posunout o par cm hore, dalsi chlap nahore toci klikou, parkrat opakovat a je to)
Ahoj, asi nepotesim, ale Tyco (Kurim) (a jeste tusim pres rscomponents.com ) jsem uz zkousel, nikdo nicMadTom píše:K těm konektorům - koukni na stránky TYCO - je dost velká šance, že ten konektor bude od nich. Dalších výrobců už moc není. A dřív se od nich daly sehnat i vzorky, což zrovna u konektorů je moc důležité.
Na Alliexpresu by mělo fungovat escrow - tedy peníze ti strhnou hned, následně dají potvrzení prodejci, že peníze mají, prodejce pošle, a až ti to dorazí, tak jim dáš vědět, a teprve poté prodejce peníze dostane.
A k té náročnosti - je dobré, že tě to baví. Ještě to bude potřeba přetavit do nějakého normálnějšího HW. Nepředpokládám, že by jsi pro opakovanou výrobu chtěl používat nějaké vývojové destičky. A to bude další fůra práce.
Ahoj držím palce a těším se na zkoušky. Na ali ti penize vrati, už to mam za sebou, jen je to zdržení. Peníze obchodníkovi pošlou až když potvrdíš že ti zboží došlo a je OK.HST píše:
Jinak pár střípků - objednal jsem hafou součástek, komponenty ca na 10 kusů a hadi číňani z aliexpressi mi neposlali - zaplacené - displeje, čímž me fakt nakrkli. Krásný 1,3" Oled. Takže doufám že z nich peníze vydoluju zpět a pošlou co mají.
Několik praktických zkušeností z Rumunska - umístění na záslepce za tlačítkem ruční brzdy zcela nevhodné, šmrdlá se tam bunda a nevidíte na displej. Musí to být někde na palubovce. A čudlík jde moc jemně. Možná by se hodila akustická siglanizace změny režimu.
Chlapi diky za podporuNOTIX píše: Ahoj držím palce a těším se na zkoušky. Na ali ti penize vrati, už to mam za sebou, jen je to zdržení. Peníze obchodníkovi pošlou až když potvrdíš že ti zboží došlo a je OK.
Umístění by bylo vhodné najít jinde páč za ručkou má hodně z nás hodinky k Webastu - já taky