Kabel/patici k CB anteně
Moderátor: stan
Kabel/patici k CB anteně
Zdravím, zbyla mi doma jedna kratší CB anténa z nákladku ale nemám k tomu žadnou patici ani kablik abych ji vyzkoušel neváli se někomu doma něco?
Za cigara nebo tak?
Jo ta moje anténa je na klasiku šroub tuším M8.
Zítra ještě ofotím
Dík
Za cigara nebo tak?
Jo ta moje anténa je na klasiku šroub tuším M8.
Zítra ještě ofotím
Dík
Naposledy upravil(a) kupec18 dne 10 bře 2016 10:56, celkem upraveno 1 x.
Re: Kabel k CB anteně
Vypadá to asi takhle, ta antena se asi dá vyměnit protože je uchycena malým červíkem.
Dá se od toho čekat nějáky příjem?
Dá se od toho čekat nějáky příjem?
- Přílohy
-
- P1603100840381.jpg (20.65 KiB) Zobrazeno 4183 x
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Podle mě tomu chybí něco, za to se to upevňuje k autu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No ja pravě myslel že to je ta patice, co je součásti toho kabelu, říkam dole je normal dira a zavitMadTom píše:Podle mě tomu chybí něco, za to se to upevňuje k autu.
Edit: máš pravdu ted jsem hledal a je to typ President marryland a chybí tam opravdu ten kousek s kloubkem na foto.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kabel/patici k CB anteně
Ta anténa chodí docela solidně ale hlavně se skvěle ladí, ale celý spodek půjde koupit jedině od někoho, kdo zbytek zničil nebo se vysílačkám věnuje a má nějaké zbytky (zkus http://www.vysilackymilin.cz). Kolik je ten vnitřní průměr? Zkusím se po něčem podívat, ale nebude to hned. Mám skoro všechny vysílačkový šroty v už cca 3 roky ve velkých nepřehledných krabicích v garáži.
To bys byl hodny, zkusím tam cinknout.
Tak si říkam co když ten kus udělám sám z nerezu, myslíte že to je nějak extra vodivé. Nebo se tam řeší nějake odpory atd.
A jen dokoupit tohle.
http://vysilackymilin.cz/detail/katalog ... v---n_227/
Tak si říkam co když ten kus udělám sám z nerezu, myslíte že to je nějak extra vodivé. Nebo se tam řeší nějake odpory atd.
A jen dokoupit tohle.
kupec18 píše:To bys byl hodny, zkusím tam cinknout.
A jen dokoupit tohle.
Vnitřek je M8 šroub, klasické stoupani.
- Mirda_Disco
- tel.: 777325858
- auto: Disco II
Mam obavu ze ta antena je poskozena. Tam dole je vlozena do te cerne hmoty takova "prodluzovaci civka" a zkoncene pulkou toho kloubu. To vypada, ze ta antena je vytrzena a ten kousek asi nemas.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Podle mě je oprava jinak, než to popisoval Maxel, tedy že to někdo najde ve zbytcích nesmysl. Ekvivalentní nová anténa stojí cca 600Kč.
A k tomu ladění - za posledních 5 let, co mi rukama prošly CB antény, tak při slušné montáži ladění nebylo téměř potřeba. Největší problémy byly s uzemněním a koaxem (polámaný a podobně).
A k tomu ladění - za posledních 5 let, co mi rukama prošly CB antény, tak při slušné montáži ladění nebylo téměř potřeba. Největší problémy byly s uzemněním a koaxem (polámaný a podobně).
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
up btw podle zkušensti, má cenu tu antenu dávat na zahrádku a kostřit něják bokem, nebo je to hloupost???
A mám ji hodit do střechy někám mezo čelni sklo a šibr.
Popřípadě když tam pak bude nad ní ta zahrádka s pletivem nebude to hodně rušit?
A mám ji hodit do střechy někám mezo čelni sklo a šibr.
Popřípadě když tam pak bude nad ní ta zahrádka s pletivem nebude to hodně rušit?
jestli jsi v Brně,zkus Michala v Černovicích,má tam i starší kusy a různý zbytky
Dík, jen tedy možná bys mohl být přesnější.
Doby kde se to dalo rozlišit podle jména a bydliště už je celkem pase.
Doby kde se to dalo rozlišit podle jména a bydliště už je celkem pase.

Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Jj,to je ono