Kecárna o ničem - aneb cokoliv co chcete sdělit okolí - jen tak
Moderátor: Miky_CZ
- 
				MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Kecárna o ničem - aneb cokoliv co chcete sdělit okolí - jen tak
Udělej si k tomu pár screenshotů těch nefunkčních stránek. Aby pochopil, že jsi se chtěl JENOM slušně zeptat.  

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
						- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
 ked nereaguje na genderově vyvážený dotaz,tak to skus nabuduce kopackou do gulí mozno sa mu rozsvieti a zareaguje
  ked nereaguje na genderově vyvážený dotaz,tak to skus nabuduce kopackou do gulí mozno sa mu rozsvieti a zareaguje 
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... tadlo.html
Jsme jeli z Pokhary do Jomsomu týden na redukci - dlouhé úseky korytem řeky, všichni se divili, proč jsme neletěli letadlem. Bohuzel to tam padá celkem často.

Jsme jeli z Pokhary do Jomsomu týden na redukci - dlouhé úseky korytem řeky, všichni se divili, proč jsme neletěli letadlem. Bohuzel to tam padá celkem často.
Hanys_a_Kaca píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... tadlo.html
Letěl jsem to stejným směrem, protože cesta busem trvala 2 dny. Letadlem půl hodiny. Naštěstí bylo skvělé počasí a tím pádem i vyhlídkový let. Zpátky jsme to jeli na kolech. Po 14 dnech v cyklistikování v horách. Dolů to byla na kolech cesta taky na dva dny, problém byl jen se sesuvem, který jsme museli překonat pěšky s cca 200 m převýšením. A řada dalších sesuvů už byla prohrnutá.
Nedovedu si představit tu cestu nahoru po ráfky v suti. Zlaté letadlo, a to se bojím létat.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Stav cesty se tam dost, meni a ostatne vubec nevim jak jsou na tom po tom velkem zemetreseni.

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Na kole ???Náčelník píše:Hanys_a_Kaca píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... tadlo.html
Letěl jsem to stejným směrem, protože cesta busem trvala 2 dny. Letadlem půl hodiny. Naštěstí bylo skvělé počasí a tím pádem i vyhlídkový let. Zpátky jsme to jeli na kolech. Po 14 dnech v cyklistikování v horách. Dolů to byla na kolech cesta taky na dva dny, problém byl jen se sesuvem, který jsme museli překonat pěšky s cca 200 m převýšením. A řada dalších sesuvů už byla prohrnutá.
Nedovedu si představit tu cestu nahoru po ráfky v suti. Zlaté letadlo, a to se bojím létat.

Jel bych to na redukci jako Hanys.
Lítat dnes už umí každý a není to o srdci a zážitcích.
Čas a Land Rover, nezastavíš...  www.mopadzi4x4.eu
						- desmosedici-rr
- auto: free
nevím kam to šoupnout ,girl Off road

Jenom aby jeho kariéra nezačala tvým nastartovaným autem.....marcel píše:Ja sa už ani moc nečudujem.Ostatné krytky som nechal na aute, však nech má celú sadu.A možno je to nejaký začínajúci raper a bude ich nosiť na krku.Takto mu možno pomôžem naštartovať kariéru.RudaK píše:
Někdo tě předběhl a schoval ti je,abys je nestratil ....Jak necháš auto venku,tak se pak divíš co všechno lidi potřebujou .... přitom je to taková blbost ( ta krytka
). https://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU

Discovery je životní styl.
						- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Ty svině kuny mě sežraly víčko nádobky k ostřikovačům. Nevíte někdo jestli pasuje na D2 nějaký z jinýho auta? Nějak sem to u LR prodejců nenašel a i kdybych blbě hledal,tak objednávat jenom kousek modrého plastu by mohlo naše oblíbené prodejce urazit   . A do Okrouhla se mě kvůli takový blbosti jezdit nechce. Zatím sem to moc krásně vyřešil pytlíkem od svačiny. No a když už sem u těch zlotřilých hlodavců,čím a jak spravit vyhryzanou ďouru v tom filcohadru na spodní straně kapoty? Na el. rušičku je pozdě bo vyhlodáno už jest.
 . A do Okrouhla se mě kvůli takový blbosti jezdit nechce. Zatím sem to moc krásně vyřešil pytlíkem od svačiny. No a když už sem u těch zlotřilých hlodavců,čím a jak spravit vyhryzanou ďouru v tom filcohadru na spodní straně kapoty? Na el. rušičku je pozdě bo vyhlodáno už jest.
PS: kdyby náhodou někdo........koupím flobertku

. A do Okrouhla se mě kvůli takový blbosti jezdit nechce. Zatím sem to moc krásně vyřešil pytlíkem od svačiny. No a když už sem u těch zlotřilých hlodavců,čím a jak spravit vyhryzanou ďouru v tom filcohadru na spodní straně kapoty? Na el. rušičku je pozdě bo vyhlodáno už jest.
 . A do Okrouhla se mě kvůli takový blbosti jezdit nechce. Zatím sem to moc krásně vyřešil pytlíkem od svačiny. No a když už sem u těch zlotřilých hlodavců,čím a jak spravit vyhryzanou ďouru v tom filcohadru na spodní straně kapoty? Na el. rušičku je pozdě bo vyhlodáno už jest.PS: kdyby náhodou někdo........koupím flobertku

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- cesta
- auto: Freelander I TD4
No radši si to ještě pořádně zkontroluj, mně ohryzala kabely od vstřiku(naštěstí tak, že se nedostaly do zkratu) a pod krytem na motoru bylo hnízdo z listí a toho filcohadru jak pravíš  , parchant.
 , parchant.

, parchant.
 , parchant.Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
						- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Tady sem se nasmál. Není to sice o LR,ale ty názory v diskuzi....třeba podle panaToma Bukovského jsem bohatší primitiv  

http://www.novinky.cz/diskuse?id=436038 ... tionId=742

http://www.novinky.cz/diskuse?id=436038 ... tionId=742
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Už se vám stalo že na Ebay vámi vyhranou aukci po dvou dnech majitel auta zrušil(komunikace OK všěchno odsouhlasil) s odůvodnění- že auto je jeho a nemusí ho prodat  

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
						S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- pete805
- tel.: +421905314815
- auto: DII td5 ,P106 1,5d
Mne tie potvory zožrali pred pár rokmi hadičky ku turbu na služobnom ford ranger ,chodilo to pekne lenivo po ich servisnom zásahufugín píše:Ty svině kuny mě sežraly víčko nádobky k ostřikovačům.
PS: kdyby náhodou někdo........koupím flobertku

Británie měla na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolila hanbu a bude mít válku.     
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
						( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
- 
				MadTom
Ad Ebay - pokud to auto chceš, tak požádej o pomoc Ebay. Docela jim to funguje, a takovéhle vykuky moc rádi nemají.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No zkusím toMadTom píše:Ad Ebay - pokud to auto chceš, tak požádej o pomoc Ebay. Docela jim to funguje, a takovéhle vykuky moc rádi nemají.
 v mim případě to už není poprvé
  v mim případě to už není poprvé 
101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
						S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Jestli to byl soukromník tak se asi nelekne a ebay ho nedonutí  Já to měl to samé ale byla to zavedená firma a tak stačilo trvat na svém a auto jsem si odvezl. Tam to zafungovalo výborně. Ještě se zkusili dohodnout i na odstupném ale když jsem trval na tom, že jsem auto koupil tak si ho i odvezu klaplo to
 Já to měl to samé ale byla to zavedená firma a tak stačilo trvat na svém a auto jsem si odvezl. Tam to zafungovalo výborně. Ještě se zkusili dohodnout i na odstupném ale když jsem trval na tom, že jsem auto koupil tak si ho i odvezu klaplo to 

Já to měl to samé ale byla to zavedená firma a tak stačilo trvat na svém a auto jsem si odvezl. Tam to zafungovalo výborně. Ještě se zkusili dohodnout i na odstupném ale když jsem trval na tom, že jsem auto koupil tak si ho i odvezu klaplo to
KENY- je to soukromník  no nic budu hledat dál a zase se rozčilovat
  no nic budu hledat dál a zase se rozčilovat  

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
						S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
To zamrzi  Tak budu držet palce ať to vyjde priste
 Tak budu držet palce ať to vyjde priste 

- 
				MadTom
Tak alespoň napsat Ebay, ať ho zkusí potlačit. Oni se někdy nechají. A Ebay by měla mít zájem, aby se tam tohle nedělo, protože jim to kazí kšefty.

,dlouhý ale takhle to funguje,
 ,dlouhý ale takhle to funguje,