Adam P. píše:šak landrovery se nekazí, tak jaképak copak

Moderátor: Miky_CZ
Adam P. píše:šak landrovery se nekazí, tak jaképak copak
kupec18 píše:Poježdědní ještě bude, hlavně se vykurýruj.
Jinak to sněžení vypada pěkně.
já bych chtěl spíš odpolednekupec18 píše:Sobota dopoledne?
Asi to nebude nějaké extra dlouhá cesta spíš objevováni se spoustou záludného couváni.
Tak uvidíme jak se to vyvrbí, když budem třeba jen 2 tak asi mužem i odpo, idealně kdyby pršelo at jsou civilisti zalezliAdam P. píše:já bych chtěl spíš odpolednekupec18 píše:Sobota dopoledne?
Asi to nebude nějaké extra dlouhá cesta spíš objevováni se spoustou záludného couváni.esli si možu vybírat, teda
co třeba 13.00? dopo totiž nemožu
ale esli by to mělo byt jen kvůli mně, tak na to prdíme a přidám sa příště...
určitě4x4nebo8x8 píše:pokud se můžu přidat se svým Japoncem tak bych dorazil jen určit místo a čas srazu dík za odpověd
jasně, šak sa domluvíme zitra během dne. jak se znám tak se mně to určitě ještě nějak zkomplikuje. resp. moja mně to zkomplikuje svojema plánama, šak vímekupec18 píše:Tak uvidíme jak se to vyvrbí, když budem třeba jen 2 tak asi mužem i odpo, idealně kdyby pršelo at jsou civilisti zalezliAdam P. píše:
já bych chtěl spíš odpoledneesli si možu vybírat, teda
co třeba 13.00? dopo totiž nemožu
ale esli by to mělo byt jen kvůli mně, tak na to prdíme a přidám sa příště...
Při najezdu od kruháče? Ja zrovna ten muj co mi zbyl hodil do kontejneru, mam ho jít zachránit? Ale je to klasik delka.JanB píše:Já jsem zase na chvíluOUT
protože jsem na švédech utrhl tlumič stejně jak Ondra
Ten můj odešel při vyjíždění na kruháč... to je prostě topkupec18 píše:Při najezdu od kruháče? Ja zrovna ten muj co mi zbyl hodil do kontejneru, mam ho jít zachránit? Ale je to klasik delka.JanB píše:Já jsem zase na chvíluOUT
protože jsem na švédech utrhl tlumič stejně jak Ondra