Sosnová víkend 27-29.6.2008
Moderátor: Miky_CZ
Termín je sice ještě dost daleko, ale zatím nějaké pozitivní reakce jsou:
určitě jede 10 vozů a asi 5 to má s otazníkem.
Jinak jen pro doplnění prvotní informace.V areálu bude postaven přístřešek z vojenského stanu,který bude fungovat jako jakési centrum a zázemí, dřevo na nějaké to opékání se taky udělá, v areálu je 1ks suchého WC a možnost natankování pitné vody na statku u majitele areálu.Po akci je k dispozici ruční Wapka na blízké pumpě.Vše ostatní to jest jídlo a pití(bečka) bude závislé na počtu lidí, kteří se akce zúčastní takže případné náklady na občerstvení budou známy podle předběžného upřesnění počtu účastníků, ale žádné drama to nebude.
Jinak jsem na www.4x4nazory.cz prezentoval tuto naši akci jako soukromou, protože skoro každý známý z oblasti Krnova by se chtěl přijed "jen" kouknout(a že jich tam je Patrolářů) a celá atmosféra LR setkání, by tím určitě utrpěla.Hoši to dost těžce nesou, ale důležité je aby byla spokojenost mezi lidmi tady z fóra
určitě jede 10 vozů a asi 5 to má s otazníkem.
Jinak jen pro doplnění prvotní informace.V areálu bude postaven přístřešek z vojenského stanu,který bude fungovat jako jakési centrum a zázemí, dřevo na nějaké to opékání se taky udělá, v areálu je 1ks suchého WC a možnost natankování pitné vody na statku u majitele areálu.Po akci je k dispozici ruční Wapka na blízké pumpě.Vše ostatní to jest jídlo a pití(bečka) bude závislé na počtu lidí, kteří se akce zúčastní takže případné náklady na občerstvení budou známy podle předběžného upřesnění počtu účastníků, ale žádné drama to nebude.
Jinak jsem na www.4x4nazory.cz prezentoval tuto naši akci jako soukromou, protože skoro každý známý z oblasti Krnova by se chtěl přijed "jen" kouknout(a že jich tam je Patrolářů) a celá atmosféra LR setkání, by tím určitě utrpěla.Hoši to dost těžce nesou, ale důležité je aby byla spokojenost mezi lidmi tady z fóra

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
karel píše:Hoši to dost těžce nesou, ale důležité je aby byla spokojenost mezi lidmi tady z fóra

Doufám, že to nečtou a v noci nám nevypustěj kola

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
[/quote]
Karle, možná by půldenní družební akce s Patrolisty z krnovského offu nebyla od věci. Takové mírové setkání japonců s angličákama.

Karle, možná by půldenní družební akce s Patrolisty z krnovského offu nebyla od věci. Takové mírové setkání japonců s angličákama.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Karle, možná by půldenní družební akce s Patrolisty z krnovského offu nebyla od věci. Takové mírové setkání japonců s angličákama.[/quote]
Tak to by museli ještě jednou podepsat bezpodmínečnou kapitulaci za fy. NISSAN jako v roce 1945 2. září na lodi Missouri. Tu loď bychom mohli provizorně postavit na jednom s těch rybníků
Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
No to je právě otázka Alfe, pokud by to mělo být i poježdění pro jiné značky je potřeba demokratické rozhodnutí většiny přítomných lidí našeho fóra, zatím je celá akce chápána jako sraz LR a podle mě by to tak mělo zůstat.ALF píše:Karle, možná by půldenní družební akce s Patrolisty z krnovského offu nebyla od věci. Takové mírové setkání japonců s angličákama.
Pokud si někdo myslí, že poježdění s Patrolama není na závadu ať to klidně napíše případně se může i hlasovat.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
U mě bez problémů. Co by říkali posledně a předposledně na nás.No a s tebou Karle jsou zadobře ne.karel píše:No to je právě otázka Alfe, pokud by to mělo být i poježdění pro jiné značky je potřeba demokratické rozhodnutí většiny přítomných lidí našeho fóra, zatím je celá akce chápána jako sraz LR a podle mě by to tak mělo zůstat.ALF píše:Karle, možná by půldenní družební akce s Patrolisty z krnovského offu nebyla od věci. Takové mírové setkání japonců s angličákama.
Pokud si někdo myslí, že poježdění s Patrolama není na závadu ať to klidně napíše případně se může i hlasovat.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Naše poježdění v Sosnové bylo Rudo něco trochu jiného, nejednalo se o ježdění konkrétních značek ale o sraz lidí z fóra 4x4nazory řekněme Moravské sekce.Mě tito lidé nevadí právě naopak spoustu bych jich rád viděl a pokecal s nima, ale to můžu kdykoliv jindy.RudaK píše:[
U mě bez problémů. Co by říkali posledně a předposledně na nás.No a s tebou Karle jsou zadobře ne.Stejně jsme pak víceméně jezdili samostatně.
Vše asi necháme otevřené jak píše Alf až podle počtu aut.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
karel píše:RudaK píše:[
U mě bez problémů. Co by říkali posledně a předposledně na nás.No a s tebou Karle jsou zadobře ne.
Naše poježdění v Sosnové bylo Rudo
něco trochu jiného,....., ale to můžu kdykoliv jindy.
Vše asi necháme otevřené jak píše Alf až podle počtu aut.

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Vážení ůčastníci zájezdulow píše:y. ale je to na vas ORG karle a milosi, ja jiz mlcim.
btw pokud i vy jste to primo nezavrhli jest nejjednodussi udelat anketu, necht se vyjadri ucastnici

Máte taky všichni možnost zorganizovat podobná klání tak dejme tomu že na řadě bude někdo další a bude na něm jestli si tam přizve nazbrojené V3S.