D3-led osvětlení interiéru a kufru
Moderátor: Miky_CZ
Re: D3-led osvětlení interiéru a kufru
Tak to ti neporadím.Žárovky topí,ledky topí ale mělo by to být přiměřené aby neodešly objímky nebo ktytky světel.
Taky mi hřejou ale nepozoruju zatím problém.

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Je to jak píše favore, akorát LEDky hřejí víc,hlavně když jsou vysoce svítivé, zatím u mě patice OK.
Koupil jsem jednou s vysokým výkonem do předbích světel a ledka utavila sama sebe viz.foto,ale patice OK.
Koupil jsem jednou s vysokým výkonem do předbích světel a ledka utavila sama sebe viz.foto,ale patice OK.
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Do interieru (okrem prednych dveri) som napichal toto:
Tieto su ok, nehreju sa. Ale tie s rezistorom hreju jak šlak... Az tmavne ta objimka ako som pisal...
Tieto su ok, nehreju sa. Ale tie s rezistorom hreju jak šlak... Az tmavne ta objimka ako som pisal...
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Presne tieto som dal aj ja..Bol som spokojný..Až do dňa ked som v aute spall.A vtedy som si všimol že stredné ledky ktoré sa rozsvietia pri otvorení dverí stále trošíčku ako keby svietili...Nevedel som si to vysvetliť a tak som to preventívne zasa dal do pôvodného stavu lebo som sa obával že ak mi bude auto stáť nejaký ten týždeň že ho už nenatočím....mates001 píše:Do interieru (okrem prednych dveri) som napichal toto:

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Zdravím. Také mám ve svém D3 Led osvětlení interiéru už od začátku namontované a až doposud jsem s tím neměl žádný problém.
Jednou jsem přišel večer k autu, odemknu (klasicky se rozvití po odemčení celí interier kufr + dveře) ale najednou nic, tma jak v pytli
tak nastoupim a když zmáčknu stropní panel tak vše svití jak má, ale musim to zase ručně vypnout, automaticky nezhasne.
Zkoušel jsem to několiktrát zamknou a odemknou, zamknout, odemknout a prostě nic, pojistky v pohodě a jelikož nejsem autoelektrikář tak se v tom moc neviznám ... musim si rozsvicet ručně i pokažde když někdo nastupuje a vystupuje. Dokážete mi poradit ? předem děkuji
Jednou jsem přišel večer k autu, odemknu (klasicky se rozvití po odemčení celí interier kufr + dveře) ale najednou nic, tma jak v pytli
tak nastoupim a když zmáčknu stropní panel tak vše svití jak má, ale musim to zase ručně vypnout, automaticky nezhasne.
Zkoušel jsem to několiktrát zamknou a odemknou, zamknout, odemknout a prostě nic, pojistky v pohodě a jelikož nejsem autoelektrikář tak se v tom moc neviznám ... musim si rozsvicet ručně i pokažde když někdo nastupuje a vystupuje. Dokážete mi poradit ? předem děkuji
To bude chtít elektrikáře,odtud ti to těžko někdo opraví.Pojistky mohou být OK,je tam zřejmě nějaké relé,stmívač.... To musí odskoušet někdo od řemesla.