D3-led osvětlení interiéru a kufru

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
favore

Re: D3-led osvětlení interiéru a kufru

#21 Příspěvek od favore » 15 črc 2015 06:33

Tak to ti neporadím.Žárovky topí,ledky topí ale mělo by to být přiměřené aby neodešly objímky nebo ktytky světel. :shake Taky mi hřejou ale nepozoruju zatím problém.
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

NOTIX
tel.: 601322634
auto: Def 90 Puma, RRE

#22 Příspěvek od NOTIX » 15 črc 2015 06:49

Je to jak píše favore, akorát LEDky hřejí víc,hlavně když jsou vysoce svítivé, zatím u mě patice OK.
Koupil jsem jednou s vysokým výkonem do předbích světel a ledka utavila sama sebe viz.foto,ale patice OK.
Přílohy
LED nebrat_1.jpeg
LED nebrat_2.jpeg
LED nebrat_2.jpeg (62.45 KiB) Zobrazeno 1866 x
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty

MOLON LABE !!! M.A.R.A.

mates001
auto: LR D4 TDV6 HSE

#23 Příspěvek od mates001 » 15 črc 2015 08:18

Do interieru (okrem prednych dveri) som napichal toto:

Tieto su ok, nehreju sa. Ale tie s rezistorom hreju jak šlak... Az tmavne ta objimka ako som pisal...
Přílohy
image.jpg

PEPO
tel.: 0905605225
auto: FREELANDER+D3

#24 Příspěvek od PEPO » 06 úno 2016 06:41

mates001 píše:Do interieru (okrem prednych dveri) som napichal toto:

Tieto su ok, nehreju sa. Ale tie s rezistorom hreju jak šlak... Az tmavne ta objimka ako som pisal...
Presne tieto som dal aj ja..Bol som spokojný..Až do dňa ked som v aute spall.A vtedy som si všimol že stredné ledky ktoré sa rozsvietia pri otvorení dverí stále trošíčku ako keby svietili...Nevedel som si to vysvetliť a tak som to preventívne zasa dal do pôvodného stavu lebo som sa obával že ak mi bude auto stáť nejaký ten týždeň že ho už nenatočím.... :roll: :roll: .Ale mám pokušenie to tam vrátiť a vyskúšať ...... :? Sú to ináč tie lacňáky z Ebay za pár drobných.

favore

#25 Příspěvek od favore » 06 úno 2016 06:58

:chuckle Bez napětí mohou svítit pouze v případě že při spaní ve voze vzniká třením ebonitové tyče liščí kožkou statická elektřina.Taky jsem v autě lecos zkoušel ale světla jsem nerozsvítil,to teda klobouk dolů! :chuckle PS: Pozdravuj jí! :D :D :D :D
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

BladeR23
tel.: 608078030
auto: Discovery 3

#26 Příspěvek od BladeR23 » 26 bře 2016 07:45

Zdravím. Také mám ve svém D3 Led osvětlení interiéru už od začátku namontované a až doposud jsem s tím neměl žádný problém.
Jednou jsem přišel večer k autu, odemknu (klasicky se rozvití po odemčení celí interier kufr + dveře) ale najednou nic, tma jak v pytli
tak nastoupim a když zmáčknu stropní panel tak vše svití jak má, ale musim to zase ručně vypnout, automaticky nezhasne.
Zkoušel jsem to několiktrát zamknou a odemknou, zamknout, odemknout a prostě nic, pojistky v pohodě a jelikož nejsem autoelektrikář tak se v tom moc neviznám ... musim si rozsvicet ručně i pokažde když někdo nastupuje a vystupuje. Dokážete mi poradit ? předem děkuji

favore

#27 Příspěvek od favore » 26 bře 2016 11:57

To bude chtít elektrikáře,odtud ti to těžko někdo opraví.Pojistky mohou být OK,je tam zřejmě nějaké relé,stmívač.... To musí odskoušet někdo od řemesla. :doh

Odpovědět