Riesili ste uz na vasich d3 a 4 skryte menu a kod 753? Dal som to do vyhladavania na fore, ale nenasiel som v rychlosti nic... Na zahranicnych forach o tom dost citam, ale neviem, ci to niekto z vas skusal a ci ma zmysel sa v tom vrtat...?

Dik
Mates
Moderátor: Miky_CZ
zřejmě myslíš totomates001 píše:Caute,
Riesili ste uz na vasich d3 a 4 skryte menu a kod 753? Dal som to do vyhladavania na fore, ale nenasiel som v rychlosti nic... Na zahranicnych forach o tom dost citam, ale neviem, ci to niekto z vas skusal a ci ma zmysel sa v tom vrtat...?![]()
Dik
Mates
Priblizne ano, ale na tom displayi d4 to vypada trochu inak... Chcel som vediet, ci tam je nieco, co ma nejaky prakticky vyznam (moznost nastavit nieco, co vyuzijem) alebo ide len o odcitanie dat a nastavenia nepotrebne pre bezny zivot (viem napriklad, ze sa tym da zapnut zadna cuvacia kamera pocas jazdy - ale aby som kvoli tomu drzal prst na lcd cez 10 sekund a potom to hladal pocas jazdy v inom menu - to sa mi moc nechce...)xxx píše:zřejmě myslíš totomates001 píše:Caute,
Riesili ste uz na vasich d3 a 4 skryte menu a kod 753? Dal som to do vyhladavania na fore, ale nenasiel som v rychlosti nic... Na zahranicnych forach o tom dost citam, ale neviem, ci to niekto z vas skusal a ci ma zmysel sa v tom vrtat...?![]()
Dik
Mates![]()
Podle mě je potřeba pro běžný život s autem aby to jelo .........mates001 píše: Chcel som vediet, ci tam je nieco, co ma nejaky prakticky vyznam (moznost nastavit nieco, co vyuzijem) alebo ide len o odcitanie dat a nastavenia nepotrebne pre bezny zivot