D3-led osvětlení interiéru a kufru
Moderátor: Miky_CZ
D3-led osvětlení interiéru a kufru
Jak jsem psal, (http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 20),osadil jsem vnitřní světla ledkama,dobrý
,ale osvětlení kufru jsem teď dotáhnul až k dokonalosti!
14 cm dlouhé, samolepicí ,diodové pásky,v plechovým rámečku(mech. ochrana),umístěné na zadním plastovým krytu a zapojené místo světýlka.Jedno směrem do kufru,druhé ven, na zadní hranu.Nádherně je vidět v kufru a když nakládám, krásně za autem!!!Je to za pár korun,montáž na čtvrt hoďky a výsledek, myslím,za to určitě stojí!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
Re: D3-led osvětlení interiéru a kufru
super! přesně tohle řeším taky, napiš link kde jsi objednával ty pásky. 
protože lepit tam obyč pásek je hnusný
protože lepit tam obyč pásek je hnusný
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
- NOTIX
odpovím si sám
na mém oblíbeném aliexpress za ceno 80 kč i s dopravou
jsou to delší 17 cm
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Lot ... 68754.html
už to fičí z pohraničí
ta čína nás zničí
na mém oblíbeném aliexpress za ceno 80 kč i s dopravou
jsou to delší 17 cm
už to fičí z pohraničí
ta čína nás zničí
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Zaplať pánbůh za tu čínu!NOTIX píše:odpovím si sám![]()
na mém oblíbeném aliexpress za ceno 80 kč i s dopravou![]()
jsou to delší 17 cm
už to fičí z pohraničí![]()
ta čína nás zničí
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- NOTIX
já to myslel v poho, objednávám tam něco skoro každý týdenfavore píše: Zaplať pánbůh za tu čínu!Je to z EBAYe ale to je to samý.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Na Ý-beji je hodně zajímavých věcí
Bral jsem třeba loga do dveří a došly v pohodě...
Jen vědět, kde hledat - máš link?
Bral jsem třeba loga do dveří a došly v pohodě...
Jen vědět, kde hledat - máš link?
Discovery je životní styl.
Naposledy upravil(a) favore dne 04 čer 2015 07:29, celkem upraveno 1 x.
Díky!
Pár 14cm světel za 78,04Kč a free shipping...
To zas bude na Aukru za dvě kila a víc
Pár 14cm světel za 78,04Kč a free shipping...
To zas bude na Aukru za dvě kila a víc
Discovery je životní styl.
Děkuji za inspiraci
.Hotovo
Lafi píše:Děkuji za inspiraci.Hotovo
Ahojte, tiez som plny inspiracii
Este otazka: svieti pri otvorenych dverach aj svetlo v batozine? Nikdy som si to nevsimol, ale teraz vidim, ze ak otvorim dvere, svieti aj svetlo nad batozinovym priestorom. Je to ok?
Při otevření každých dveří nebo zavazadlového prostoru se rozsvítí všechna vnitřní světla a tuším že i světla ve dveřích.Zhasnout při otevřených dveřích se nechají třeba prostředním vypínačen na stropě u šoféra (třeba dlouho nakládáš nebo sedíš na zadním víku kufru a popíjíš s kámošema
),jakákoliv manipulace s dveřmi je opět rozsvítí.K těm nesvítícím ledkám-zkus je v patici otočit (správná polarita!
),případně nastartuj (nižší napětí?-baterie v řiti?-asi blbost),svítit by měly normálně!! 
- NOTIX
PŘESNĚ TAKfavore píše:Při otevření každých dveří nebo zavazadlového prostoru se rozsvítí všechna vnitřní světla a tuším že i světla ve dveřích.Zhasnout při otevřených dveřích se nechají třeba prostředním vypínačen na stropě u šoféra (třeba dlouho nakládáš nebo sedíš na zadním víku kufru a popíjíš s kámošema),jakákoliv manipulace s dveřmi je opět rozsvítí.K těm nesvítícím ledkám-zkus je v patici otočit (správná polarita!
),případně nastartuj (nižší napětí?-baterie v řiti?-asi blbost),svítit by měly normálně!!
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Vsetko som skusal. Otacal ledky 2-3x. Nesvietia. Hodil som ledky inde v kabine - svietia. Zadne dvere sviatia. Presiel som s discon 10km, nepomohlo. Zamkol, odomkol - nic...favore píše:Při otevření každých dveří nebo zavazadlového prostoru se rozsvítí všechna vnitřní světla a tuším že i světla ve dveřích.Zhasnout při otevřených dveřích se nechají třeba prostředním vypínačen na stropě u šoféra (třeba dlouho nakládáš nebo sedíš na zadním víku kufru a popíjíš s kámošema),jakákoliv manipulace s dveřmi je opět rozsvítí.K těm nesvítícím ledkám-zkus je v patici otočit (správná polarita!
To si děláš pr...?To není možný
!Není nic jednoduššího než výměna žárovky.Ještě snad napružit ty drátky aby měly kontakt?Jedině tam může bejt problém. 
Naposledy upravil(a) favore dne 14 črc 2015 09:24, celkem upraveno 1 x.
Skusim napruzitfavore píše:To si děláš pr...?To není možný!Není nic jednoduššího než výměna žárovky.Ještě snad napružit ty drátky aby měly kontakt?Jedině tam může bejt problém.
Nemá D4 světélka ve dveřích přes nějakou elektroniku?(stmívání,časování....)?
Jsou to jen světýlka ve dveřích.Nehledal bych v tom vědu ale je to LR,takže-kdo ví?!!

Ved toto:) Cele je to u LR veda:) Som prekvapkany aj z toho, ze tam niektore veci (taky zaklad) chybaju - napr dekoracne led osvetlenie dveri tam sice je, svieti v noci jako dabel a neda sa to nikde v menu stlmit az vypnut. Co nechapem:))) Alebo napr to, ze klima nedokaze fungovat v mono rezime ale len v duale. A tak musim tocit oboma koleckami vzdy ked chcem regulovat teplotu na rovnako na oboch stranach:))) Alebo xenony, ktore sa nenatacaju a staticke svetlo do zakruty, ktore tam je, ale vlastne nie je. Adaptivne xenony a corner light mam na Octavii starej 5 rokov:).favore píše:Jsou to jen světýlka ve dveřích.Nehledal bych v tom vědu ale je to LR,takže-kdo ví?!!![]()
Najdu sa teda vecicky co prekvapia, svetlo na spodku dveri som radil medzi ne:))
Jó LR není jen tak nějakej spotřebák,je to osobnost a žije si svůj život a moc se tě na nic neptá.
.Jeho koupí do rodiny přibude další člen a musíte se naučit spolu žít.To je jako když se oženíš-žijete spolu a protože se máte rádi,nějakou tu chybičku si odpustíte.Můžeš občas zahnout ale rád se vrátíš.

favore píše:Jó LR není jen tak nějakej spotřebák,je to osobnost a žije si svůj život a moc se tě na nic neptá..Jeho koupí do rodiny přibude další člen a musíte se naučit spolu žít.To je jako když se oženíš-žijete spolu a protože se máte rádi,nějakou tu chybičku si odpustíte.Můžeš občas zahnout ale rád se vrátíš.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale aj zene clovek obcas dopraje nejaky tuning
Tak aj Disco si ho zasluzi, nie je predsa menej... Je clen
Caute, tak zahada odhalena, ale problem nevyrieseny. V prednych dverach mi svietia len ledky, ktore som vybral z osvetlenia SPZ. Tie led, co mam v celom interieri a v zadnych dverach v prednych nesvietia. Preto sa domnievam, ze predne dvere su inak napajane na RJ ako zadne alebo interier.favore píše:Jsou to jen světýlka ve dveřích.Nehledal bych v tom vědu ale je to LR,takže-kdo ví?!!![]()
Tie ledky, co mi v prednych dverach funguju su s rezistorom, tie ostatne predpokladam, ze nie (su to biele male-kratke napichovacky). Problem mam ale este jeden - tie, co som daval nad SPZ a funguju aj v prednych dverach sa na plosaku, kde je rezistor dost hreju - ten plosak je horuci, ze sa to neda udrzat v ruke. "Objimka" ziarovky (bledy plast, kam sa napichuje led ziarovka) mi v miestach, kde je najblizsie plosaku uz stmavol/zhnedol. Svietilo to cez den len cca 3-4 h jazdy. Je to normalne? Nemam to riesit? Stmavne to a to bude vsetko, nezdeformuje sa to? Alebo mam ist za manikom, co mi predal tie ledky a ...?
Pls help...