Kluc freelander 2
Moderátor: Safraporte
Kluc freelander 2
Ahojte. Prosim poradte. Na freelander 2 mam len jeden kluc, a ten v poslednej dobe nepocuva. Niekedy neide odomknut alebo zamknut. Reaguje az po polkepani nan. Myslite, ze pomoze vymena obalu? Na nete som nasiel obal kluca, ale aj komplet kluc. No neviem ci je nejake zaklinadlo na sparovanie z autom. Dakujem za rady.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Kluc freelander 2
Mas vybitou baterku. Ted jsme to na jednom klici na free 2 delali. Musis ho opatrne rozriznout a vymenit baterku. Dava se tam akubaterka Panasonic se specialnimi kontakty, ktere se musi vpajet do tisteneho spoje. Ma omezenou zivotnost, proto po letech zacne stavkovat. Otresem ji na chvili probudis. Ale v portu v aute kam klic strkas se uz nedobije. Kdybys mel klice dva, tak bych ti to udelal. Ale kdyz mas jen jeden tak je to blby, nemohl bys jezdit. Original novy klic stoji u LR 4600,-kc. Baterky mam skladem. Cena asi 250kc kus. Sedim ve vlkau tak ti vic nereknu.
Dakujem. Aj tak potrebujem kluce dva. Ak kupim ten komplet, viem ho sparovat s autom aj bez diahnostiky? Resp. je tu niekto z okolia Holica kto ma k dispozicii diagnostiku?
cyril píše:Mas vybitou baterku. Ted jsme to na jednom klici na free 2 delali. Musis ho opatrne rozriznout a vymenit baterku. Dava se tam akubaterka Panasonic se specialnimi kontakty, ktere se musi vpajet do tisteneho spoje. Ma omezenou zivotnost, proto po letech zacne stavkovat. Otresem ji na chvili probudis. Ale v portu v aute kam klic strkas se uz nedobije. Kdybys mel klice dva, tak bych ti to udelal. Ale kdyz mas jen jeden tak je to blby, nemohl bys jezdit. Original novy klic stoji u LR 4600,-kc. Baterky mam skladem. Cena asi 250kc kus. Sedim ve vlkau tak ti vic nereknu.
Ahoj, mám asi štěstí. Jsem z PV a řeším podobný problém. Mám naštěstí dva klíče, ale ten jeden je totálně mrtvý. Už jsem se jej pokoušel rozebrat, ale měl jsem strach, abych tam něco nepoškodil (přece jen mi v LR řekli, že nový stojí 7 tisíc). Nemusím se tedy bát vzít nůž a řezat? Jinak jako starý "bastlíř" si to asi vyměním sám. Můžu se, v případě, že by se cokoliv nedařilo, na Tebe obrátit?
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jasně...už jsi u mě asi byl. S tím černým Free2 co ti nešlo 4x4? Vyřešili jste to? Pozor ale! Potřebuješ tu baterku s napájeným kontaktem. Jinak to neuděláš. A já nevím, jestli ještě nějaký mám. Kdyby něco, volej. Telefon mám v profilu. Já jsem to osobně nedělal. Dělal to náš elektrikář. Já bych se u toho rozebírání klíče určitě podříznul.... 

cyril píše:Jasně...už jsi u mě asi byl. S tím černým Free2 co ti nešlo 4x4? Vyřešili jste to? Pozor ale! Potřebuješ tu baterku s napájeným kontaktem. Jinak to neuděláš. A já nevím, jestli ještě nějaký mám. Kdyby něco, volej. Telefon mám v profilu. Já jsem to osobně nedělal. Dělal to náš elektrikář. Já bych se u toho rozebírání klíče určitě podříznul....
Zdarec z cernym freečkem bez 4x4 jsem byl za tebou ja.

Toto je naceneni prace z LR olomouc.
Naposledy upravil(a) fritak dne 28 kvě 2015 19:13, celkem upraveno 1 x.
ten kluc nerezat ale rozpolit nejakym srobovakom da to trosku zabrat ale pomalicky a povoli to.
moze tam byt zlomeny aj kontakt od baterky preto to raz ide a raz nejde (moj pripad)
ono to vyrabaju ako ked prestane fungovat tak ti ho v servise vymenia za novy (baterku nevymienaju) a treba na to diagnostiku lebo stary zmazu a nahraju to na novy.preto je ten kluc taky drahy.
v uk sa da kupit novy za asi 100 £ ale ked ti ho niekto aktivuje tak ten stary mozes vyhodit zostane prazdny nepouzitelny a ked kupis druhy kluch nemas nan ako nahrat udaje takze asi len autorizovany servis
moze tam byt zlomeny aj kontakt od baterky preto to raz ide a raz nejde (moj pripad)
ono to vyrabaju ako ked prestane fungovat tak ti ho v servise vymenia za novy (baterku nevymienaju) a treba na to diagnostiku lebo stary zmazu a nahraju to na novy.preto je ten kluc taky drahy.
v uk sa da kupit novy za asi 100 £ ale ked ti ho niekto aktivuje tak ten stary mozes vyhodit zostane prazdny nepouzitelny a ked kupis druhy kluch nemas nan ako nahrat udaje takze asi len autorizovany servis
Temu som zaklal lebo som si nevedel rady. Nakoniec som baterku objednal cez jeden e shop cca 10€. Cepelovym nozom pomaly opatrne narezal spoj /lepeny/. Odletoval a naletoval novu baterku, kluc frci ako ma. Cca 15 min roboty laika... za rozumnu cenu.
Jak pise Fritak, ja u tebe jeste nebyl. Freecko mam teprve mesic - tmavomodre s krycima mrizkama na svetlech (poznavaci znameni)cyril píše:Jasně...už jsi u mě asi byl. S tím černým Free2 co ti nešlo 4x4? Vyřešili jste to? Pozor ale! Potřebuješ tu baterku s napájeným kontaktem. Jinak to neuděláš. A já nevím, jestli ještě nějaký mám. Kdyby něco, volej. Telefon mám v profilu. Já jsem to osobně nedělal. Dělal to náš elektrikář. Já bych se u toho rozebírání klíče určitě podříznul....

frantikk píše:cyril píše:Jasně...už jsi u mě asi byl. S tím černým Free2 co ti nešlo 4x4? Vyřešili jste to? Pozor ale! Potřebuješ tu baterku s napájeným kontaktem. Jinak to neuděláš. A já nevím, jestli ještě nějaký mám. Kdyby něco, volej. Telefon mám v profilu. Já jsem to osobně nedělal. Dělal to náš elektrikář. Já bych se u toho rozebírání klíče určitě podříznul....
Jak pise Fritak, ja u tebe jeste nebyl. Freecko mam teprve mesic - tmavomodre s krycima mrizkama na svetlech (poznavaci znameni). Okolo tebe vsak jezdim velmi casto a urcite se drive ci pozdeji potkame
.Baterku uz jsem nasel taky v e-shopu za cca 200 Kc a s vymenou si urcite poradim - v elektronice se vrtam od deseti let
.
Parkujes u divadla ze?