Pridavka z defika safari snorkel podlozky pod pera jsou jeste nove zabalene
Najeto 188tis vnitrek polokuze s motivem land rover sedacky jsou vcelku hezky nepotrhany jem sem tam nejakej flicek ale nic desneho

Moderátor: stan
Ahoj vzal bych kola pokud by byla k mani..pripadne bych mohl dodat jina kdyby bylo potreba. Dik za zpravunorek píše:Tak jsem se rozhodl ze rozprodam diskosku po dilech pojizdna komoplet mam k ni i papiry
Najeto 188tis vnitrek polokuze s motivem land rover sedacky jsou vcelku hezky nepotrhany jem sem tam nejakej flicek ale nic desneho![]()
Ahoj prodavka uz je zamluvena a listicky uz taky i svetla a blliknyPetroff píše:Zdravím, potřeboval bych levou plastovou lištu pod přední světlo. Je to zelená metalíza? A co bys chtěl za tu defendří přídavnou převodovku? Je s uzávěrou předpokládám? Díky Petr.
SZLochy píše:Ahoj vzal bych kola pokud by byla k mani..pripadne bych mohl dodat jina kdyby bylo potreba. Dik za zpravunorek píše:Tak jsem se rozhodl ze rozprodam diskosku po dilech pojizdna komoplet mam k ni i papiry
Najeto 188tis vnitrek polokuze s motivem land rover sedacky jsou vcelku hezky nepotrhany jem sem tam nejakej flicek ale nic desneho![]()
ABS to mabrudr píše:Má,nebo nemá ABS?
Ale nejak mi to neABSovalobrudr píše:Tak to nic,dík.
Jojo abs ani nahodoubrudr píše:Mě taky ne.Právě bych potřeboval neABSbrzdovej válec.Divně to brzdí a asi v tom bude zakopanej pes.
Jj, můj problémnorek píše:Kdyby mel nekdo sezranej ram tak tenhle je v top stavu