Land Rover Discovery 4,0 V8 LPG - prodáno prosím smazat
Moderátor: stan
Re: Land Rover Discovery 4,0 V8 LPG
Nebránil bych se i případné výměně za větší rodinný vůz případně dodávku( VW transporter, multivan, renault trafic,...), klidně nabídněte.
Díky
Díky
Tak jsem našel zájemce na výměnu a vypadá to, že se koncem týdne výměna uskuteční. Jen pro info...
Tak to jsi mě usnadnil rozhodování. Už jsem ti chtěl volat.
Hugo
Hugo
Jeste nekricHugo píše:Tak to jsi mě usnadnil rozhodování. Už jsem ti chtěl volat.
Hugo

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
urcite vsichni chceme vedet, co je to za pacienta?boulderer píše:Tak jsem našel zájemce na výměnu a vypadá to, že se koncem týdne výměna uskuteční. Jen pro info...

No není zde z fora, tudíž to jméno asi nikomu nic neřekne 

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
No blíže ke Slovensku než teď už asi nikdy nebude(bydlím u hranic se Slovenskem), s největší pravděpodobností poputuje do Kladna.
Tak auto je prodané, doufám že novému majiteli bude sloužit stejně dobře jako mi a věřím že bude v dobrých rukou.
boulderer píše:Tak auto je prodané, doufám že novému majiteli bude sloužit stejně dobře jako mi a věřím že bude v dobrých rukou.

- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám, že mu bude sloužit, jinak mě zabijeboulderer píše:Tak auto je prodané, doufám že novému majiteli bude sloužit stejně dobře jako mi a věřím že bude v dobrých rukou.

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Zanzibar píše:Taky doufám, že mu bude sloužit, jinak mě zabijeboulderer píše:Tak auto je prodané, doufám že novému majiteli bude sloužit stejně dobře jako mi a věřím že bude v dobrých rukou.
Díky za zprostředkování, snad to bylo pro obě strany výhodné.
Aha, tak ty jsi taky patřil mezi to 1% co zde dávalo ty lepší referenceZanzibar píše: Taky doufám, že mu bude sloužit, jinak mě zabije