nieje to nakreslene na kryte?desmosedici-rr píše:a jaké je základní nastavení trysek,po uplném utažení kolik otáček povolit náhodou nevíš? dík
Motorová pila
Moderátor: Miky_CZ
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
Re: Motorová pila
DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
- desmosedici-rr
- auto: free
hm to tam nevidím je tam asi jen označení kde je jaká tryska ale to už je taky odřené že z toho nejde nic vyčístgibson píše:nieje to nakreslene na kryte?desmosedici-rr píše:a jaké je základní nastavení trysek,po uplném utažení kolik otáček povolit náhodou nevíš? dík
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
U týchto starých píl je to jedno,lebo karburátor a motor už dávno nieje ako z výroby.Skús dať po jednej otáčke H aj L .Ak chití potom došteluj.
V jednoduchosti je krása.
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Jak je napsaný, možná pokud tam máš hodně starej palivovej filtr, tak ho vyměň.
Jinak já mám pilu po reklamaci zase v servisu. Řezal jsem s ní přesně půl hodiny, pak vyskočil karburátor ze silentbloků a už nejde. Spíš to vypadá na špatný sesazení a tím pádem se zase něco podělalo. No nechám to na servisu, ať mi řeknou za co zase můžu já...
Jinak já mám pilu po reklamaci zase v servisu. Řezal jsem s ní přesně půl hodiny, pak vyskočil karburátor ze silentbloků a už nejde. Spíš to vypadá na špatný sesazení a tím pádem se zase něco podělalo. No nechám to na servisu, ať mi řeknou za co zase můžu já...
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
niesom si isty ako presne vyzera tvoja pila ale len pre istotu - nemas nahodou zohnutu alebo buchnut rucku??lumberjack píše:Jak je napsaný, možná pokud tam máš hodně starej palivovej filtr, tak ho vyměň.
DI 300Tdi - pojazdne
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
- lumberjack
Je to tahle, bouchnutá nikde není na 100%gibson píše:niesom si isty ako presne vyzera tvoja pila ale len pre istotu - nemas nahodou zohnutu alebo buchnut rucku??
Ja už jaksi v husqarny ztratil duvěru
- desmosedici-rr
rozebral jsem karburátor byl plnej pilin a pila stejně zlobí jak před tím,prdím na ní jde do servisu,a pro změnu mi přestala mazat huskalumberjack píše:Jak je napsaný, možná pokud tam máš hodně starej palivovej filtr, tak ho vyměň.

- lumberjack
Já ani ne, mám jich dost a slouží. Jen teď tady ta nová, holt ten Autotune karburátor, toho jsem se trochu bál. Ale pokud je to prostě nějaká konstrukční chyba, která se časem odstraní, v pohodě. Jen by to měli bez problému vyměnit a nazdar. Ale ta snaha tady jaksi chybí. Nejen od prodejce ale hlavně také od zastupitele v čr. Ono prodávat za evropské ceny, kdy se na to člověk v čechách nadře víc jak jinej evropan a pak ještě poslouchat, že vám záruka neprojde nevím no. Kolega vyprávěl, že na zadřenou husqvarnu, zastupitel hq volal před ním prodejci, že pán si sám přešteloval karburátor, pila točila vyšší otáčky než je doporučené a válec to nevydržel. Akorát jaksi opoměl, že pila byla autotune a tam si už nic nepošteluješ.kupec18 píše:Ja už jaksi v husqarny ztratil duvěru
Je pravda že s stihlakama v servise jsem taky trochu bojoval, ale jaksi to spíš přikladam člověku než firmě
- lumberjack
No jestli si měl karburátor plnej pilin, což si teda moc nedokážu představit, tak tam ty piliny šli se vzduchem, teda přes vzduchovej filtr nebo jinde. Pokud se to dostalo až k membráně karburátoru, ta to se musí komplentně pořádně vyčistit, ale i tak je podle mě velká pravděpodobnost, že ty piliny tam nadělaly paseku...desmosedici-rr píše: rozebral jsem karburátor byl plnej pilin a pila stejně zlobí jak před tím
- desmosedici-rr
lumberjack píše:No jestli si měl karburátor plnej pilin, což si teda moc nedokážu představit, tak tam ty piliny šli se vzduchem, teda přes vzduchovej filtr nebo jinde. Pokud se to dostalo až k membráně karburátoru, ta to se musí komplentně pořádně vyčistit, ale i tak je podle mě velká pravděpodobnost, že ty piliny tam nadělaly paseku...desmosedici-rr píše: rozebral jsem karburátor byl plnej pilin a pila stejně zlobí jak před tím
byli pod horním víčkem,mezi víčkem a folií a v dolním pod membránou,bud se tam dostali při čištění filtru nebo tam museli jít přes
- lumberjack
Já zase znám člověka, který dokáže zadřít jak husqvarnu (dříve měl jen je), tak i stihlku (teď používá zase jenom je) a celkem pravidelně. Prostě jeho testováním neprošli ani němci ani švédi. Ale tam dochází trošku k problému mezi plynovou rukojetí a mozkem. Prostě se to tam nějak záhadně ukostří a jede se na plnej plyn furt a celej den. Když jsem s ním dělal poprvé, vážně jsem chvilku nevypadával z úžasukupec18 píše:Je pravda že s stihlakama v servise jsem taky trochu bojoval, ale jaksi to spíš přikladam člověku než firmě

- lumberjack
Tak uvidíš no. Ono se nechá sehnat jen membrána a vyměnit jí, pokud to odnesla, ale to dneska v servise moc nechtějí dělat, radši ti vymění celej karburátordesmosedici-rr píše: byli pod horním víčkem,mezi víčkem a folií a v dolním pod membránou,bud se tam dostali při čištění filtru nebo tam museli jít přes
- desmosedici-rr
takhle jsem dokupoval díly do karburátoru na rc model ,je skoro stejnejlumberjack píše:Tak uvidíš no. Ono se nechá sehnat jen membrána a vyměnit jí, pokud to odnesla, ale to dneska v servise moc nechtějí dělat, radši ti vymění celej karburátordesmosedici-rr píše: byli pod horním víčkem,mezi víčkem a folií a v dolním pod membránou,bud se tam dostali při čištění filtru nebo tam museli jít přes

- desmosedici-rr
je tam karburátor Walbro, v tej štilce bude jistě taky akorát čínani vyrazili jinej znak
http://www.rcplace.cz/rcplace-cz/eshop/ ... arburatory

- lumberjack
Tak u Walbro je všeobecně známý, že se dělá v Číně. Od tud ty posměšky, že husqvarna se dělá celá v Číně. Mám toho od husqvarny dost a made in china jsem našel pouze na nosném postroji ke křovinořezu. Jinak jsem měl rozebranejch spousta různých typů pil a všude bylo vyražený made in sweden. Ale je pravda, že mám doma pily od 15000 výše. Jestli je na nejlevnější husqvarně někde na dílech made in china, je to tam jen proto, že trh si prostě žádá levné sračky. Já spíš rezignuju na věci made in usa. Protože je to všechno jen že to tam bylo zkonstruovaný a stejně je tam made in china... Holt si to výrobce musí uhlídat sám tu kvalitu co si tam nechá vyrobit...
- desmosedici-rr
čínani ti vyrazej co budeš chtít jen když zaplatíš...mám s tím zkušenosti s hifi nechávaj si tam dělat američani,angličani,češi ....atd ,tím se nechci nějak dotknout hq, stejně řešíme stihl pilulumberjack píše:Tak u Walbro je všeobecně známý, že se dělá v Číně. Od tud ty posměšky, že husqvarna se dělá celá v Číně. Mám toho od husqvarny dost a made in china jsem našel pouze na nosném postroji ke křovinořezu. Jinak jsem měl rozebranejch spousta různých typů pil a všude bylo vyražený made in sweden. Ale je pravda, že mám doma pily od 15000 výše. Jestli je na nejlevnější husqvarně někde na dílech made in china, je to tam jen proto, že trh si prostě žádá levné sračky. Já spíš rezignuju na věci made in usa. Protože je to všechno jen že to tam bylo zkonstruovaný a stejně je tam made in china... Holt si to výrobce musí uhlídat sám tu kvalitu co si tam nechá vyrobit...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom poznámka k tomu Made in China - ono to není o té číně, ale o tom, co objednatel chce. Umí udělat jak špičkové věci, tak naprostej aušuš. A co si zákazník vybere je taky o ceně. Druhá věc je, jak to potom prezentují tady. Ono ti jejich kosmonouti se nahoru dostali a dostali se i zpět, a to zrovna není technologie, která by se dala někde koupit, to museli do finálu dotáhnout sami. A to že nebyli první jim to sice zjednodušilo, ale i tak je to fůra práce, znalostí a schopností.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- desmosedici-rr
je to přesně tak, jakou si zaplatíš kvalitu takovou ti udělajMadTom píše:Jenom poznámka k tomu Made in China - ono to není o té číně, ale o tom, co objednatel chce. Umí udělat jak špičkové věci, tak naprostej aušuš. A co si zákazník vybere je taky o ceně. Druhá věc je, jak to potom prezentují tady. Ono ti jejich kosmonouti se nahoru dostali a dostali se i zpět, a to zrovna není technologie, která by se dala někde koupit, to museli do finálu dotáhnout sami. A to že nebyli první jim to sice zjednodušilo, ale i tak je to fůra práce, znalostí a schopností.