Zdá se mi to nebo ten předek se trochu díky pružinám přizvednul??
Moderátor: Miky_CZ
Neknedlousek píše:Auto je +2" ?
Lumberjackovo auto má standardní výšku.knedlousek píše:Tak kolik?
No jasně, a věrný zákazník se pozná tak, že před Vánoci ještě pořádně nakoupí a půllitr dostane zdarmakrestak píše:ten půlitr dávej k vánocum věrnym zákazníkum
![]()
už je to dlouho co jsem to řešil, ale pokud mě pamět neklame, tak LR má tuhle klec pro N1 schválenou jako origo díl. M1 myslím ne. Ale pokud se dobře pamatuju, tak se řešil nějaký rozsah kontroly auta, aby to bylo možné zapsat i pro M1eliott píše:Ne, klec zapsat nejde.
Já to začal řešit s homologačním technikem asi před dvěma roky, byl domluvený postup včetně kontroly namontované klece v Dekře a pak by bylo možné klece zapisovat ''hromadně''. Akorát do toho v průběhu příprav začali strkat nos některé Pražské LR servisy a dožadovaly se statutu pověřeného montážního pracoviště, takže to dopadlo tak, že to nakonec padlo úplně...cuisine píše:už je to dlouho co jsem to řešil, ale pokud mě pamět neklame, tak LR má tuhle klec pro N1 schválenou jako origo díl. M1 myslím ne. Ale pokud se dobře pamatuju, tak se řešil nějaký rozsah kontroly auta, aby to bylo možné zapsat i pro M1eliott píše:Ne, klec zapsat nejde.
No vida, záhada vysvětlenacuisine píše:aha, tak to už je mi to jasnější, v tý dekře bylo komunikováno se mnou ...