Koupil jsem freelander třídvéř naftu rv.99.Mám ho cca 7 měsíců a nebudu ani vypisovat co všechno jsem už měnil.Nedávno jsem zjistil,že ventilátor topení přestal chodit(jak tu čtu nic nového),vymontoval jsem ho,vyčistil a tak nějak šlape i když mi přitom žuchnul na zem a vylámaly se některé lopatky,takže drnčí jak blázen(vibrace)

Taky není nic nového,že mi tekl radiátor a dva první stupně na foukání nejdou(odpory v čudu...).Rozhodl jsem se teda,že to rozeberu a dám nové topení(radiátor),nový ventilátor(nebo aspoň v lepším stavu...) a opravím si odpory pomocí opravné sady.No jo,ale po odstrojení snad všecho z palubovky jí né a né sundat.Radši jsem toho nakonec nechal,zdála se už volná,že půjde dolů,ale jedinej výsledek nakonec byl ten,že jsem utrhl přívod vzduchu na přední okno.Sice to na něj stejně fouká,ale už hůř

Omlouvám se,jestli tady začínám s něčím co se řešilo,ale nemůžu to tu nikde najít,tak jestli jste někdo bojoval s palubní deskou a povedlo se Vám jí sundat,tak moc děkuju za radu

Metoděj
Ps:hoodně starostí,práce,peněz a nervů,ale když se svezu tak mi to udělá vždycky radost