freelander I jak sundat palubovku??

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
metodej007
tel.: 734230911
auto: freelandr I TD4

freelander I jak sundat palubovku??

#1 Příspěvek od metodej007 » 02 lis 2014 13:09

Dobrý den všem nadšencům :rock .
Koupil jsem freelander třídvéř naftu rv.99.Mám ho cca 7 měsíců a nebudu ani vypisovat co všechno jsem už měnil.Nedávno jsem zjistil,že ventilátor topení přestal chodit(jak tu čtu nic nového),vymontoval jsem ho,vyčistil a tak nějak šlape i když mi přitom žuchnul na zem a vylámaly se některé lopatky,takže drnčí jak blázen(vibrace) :( ...
Taky není nic nového,že mi tekl radiátor a dva první stupně na foukání nejdou(odpory v čudu...).Rozhodl jsem se teda,že to rozeberu a dám nové topení(radiátor),nový ventilátor(nebo aspoň v lepším stavu...) a opravím si odpory pomocí opravné sady.No jo,ale po odstrojení snad všecho z palubovky jí né a né sundat.Radši jsem toho nakonec nechal,zdála se už volná,že půjde dolů,ale jedinej výsledek nakonec byl ten,že jsem utrhl přívod vzduchu na přední okno.Sice to na něj stejně fouká,ale už hůř :doh ...
Omlouvám se,jestli tady začínám s něčím co se řešilo,ale nemůžu to tu nikde najít,tak jestli jste někdo bojoval s palubní deskou a povedlo se Vám jí sundat,tak moc děkuju za radu :Sorry: ....
Metoděj
Ps:hoodně starostí,práce,peněz a nervů,ale když se svezu tak mi to udělá vždycky radost :cool ...
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 02 lis 2014 15:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upřesněn typ vozu

Odpovědět