mikihran píše:Nediv se.Tady si to každý maže,jak se mu to zrovna hodí do krámu

Už jsem to tu párkrát zaregistroval.Pak se"myšlenka fora" nemůže divit
jaká spousta Landroveristů,které znám toto forum ignoruje a

se nad ním.Což, je podle mne velká škoda a vytrácí se pomaličku to pacientství,které tu vládlo před léty.Asi všichni stárnem a ješitníme
Mirku, ale vůbec se nedivím, to že se tady mažou a upravují příspěvky vím dávno. Dokonce tu proběhla dohoda, že se nic mazat nebude, ale pokud příspěvek vážně poruší pravidla fóra, tak se přesune do "Popelnice" nebo do "Archívu". Tady jsem příspěvek taky nenašel. Nechápu čím byl ten obrázek závadný, že porušoval pravidla fóra a musel být odstraněný. Byl bych rád, kdyby se mi to pokusil vysvětlil třeba Tonny (moderátor v Defenderu) nebo Low (admin).
O úrovni současného fóra ani není potřeba se rozepisovat...

Nejčastější odpovědí na položenou otázku je: Hledej šmudlo (v překladu, neotravuj a najdi si to sám, nám teď auto funguje, tak nás nech v klidu) a nově založené vlákno nejčastěji začíná omluvou, jestli náhodou tady už nebyla zmínka o stejném problému (teda pokud tazatel najde vůbec odvahu vlákno založit). Možná už konečně dozrál čas na změnu...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP
http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL
info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4