diery za kolesami,na tycky riadenia
Moderátor: Safraporte
diery za kolesami,na tycky riadenia
zdravim vas.chcel sem sa opytat ci tyto diri maju aj nejaku zaslepku alebo to maju vsetky free.. vzdycky ked jedem cez bahno alebo vodu mam zas.rany cely motor a secko v motorovem priestory aj elektriku od bahna a vody. nevim ci tam mam neco vyrobit aby len ty tycky isli tade.dik za rady
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Re: diery za kolesami,na tycky riadenia
Neviem ci to tak ma kazdy, ale ja to mam tak isto. Po kazdom vylete mimo normalnu cestu umyvam a veberam blato rukami. 

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Ono to tak musí být, tyče řízení potřebují prostor zvlášť v terénu. Při zvednutí na podložkách je třeba ty otvory dole ještě zvětšit. A že to je plný bahna? To k tomu bohužel patří,já s tím nikdy problémy neměl. Jen je třeba po každý bahnitý koupeli navštívit pořádnou wapku... 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
no to vavstevuje wapku po takej bahnitej kupeli,ale uz sem rozmyslal ze tu diru zaplatam a necham tam len vetsi kruh napr.7cm aby mnela tycka volnost.to by mi nevadilo ze teda je tam bahna.ale vzdy ked otevrem kapotu tak mi je z teho zle
a teraz nastriekaj wapku do celej teej elektriky,ôen aby z toho nevyletel cert

Maji tam byt gumove manzety. Zbytek jedne mi tam jeste nekde lita
Daji se koupit nove, ale pamatuju si ze cena me presvedcila ze dalsi vetrani motoroveho prostoru se hodi

Daji se koupit nove, ale pamatuju si ze cena me presvedcila ze dalsi vetrani motoroveho prostoru se hodi

to neni spatny napad.vysrrihnem z duše take neco a dam testovani v terene,lebo po kazdej takej bahnitej kupeli vyhadovat kybl bahna z motora nic moc