nazdar!Rybar píše:daj nejake foto toho spania ci co to je,tiez nieco take planujem
jasne, len uz mesiac nic nerobim kvoli krizom, tak to trochu potrva kym sa k tomu dostanem...
Moderátor: Miky_CZ
nazdar!Rybar píše:daj nejake foto toho spania ci co to je,tiez nieco take planujem
našiel som na nete ostrú vačku a aj samosvor...gibson píše:
som zaRišoKE píše:našiel som na nete ostrú vačku a aj samosvor...gibson píše:
..otvorený výfuk zvaríme sami a aj sanie vyhladíme..
..zožeň nejaký čip alebo reflash RJ ..
..ideme na to?
..že vraj sa dá 100 kw...čo ty na to??
..ale nooo...gibson píše:blazon...
to auticko chcem zachovat a ziadne ladenie
motokara to uz je teraz a nema jeden tlmic vyfuku takze si to prasim aj tak![]()
ked budes dobry, budes pocuvat rodicov a zmestis tak ta aj zveziem
predosli majitel nejazdil v zime a ani po dazdi takze pasakRišoKE píše:..ale nooo...gibson píše:blazon...
to auticko chcem zachovat a ziadne ladenie
motokara to uz je teraz a nema jeden tlmic vyfuku takze si to prasim aj tak![]()
ked budes dobry, budes pocuvat rodicov a zmestis tak ta aj zveziem
..aspoň sviečky a KN otvorený filter..šak to nemôžeš nechať sériové..
..ale už sa teším, nepi v piatok, nech ma povozíš.
..to tá trocha špiny ovplyvnila chod motora???gibson píše:vymena podloziek pod vstrekmy sa zvrtla na cistenie a mal som hlavu v smutku ked to potom dobre neslo
no problem bol v zle otocenej kobre
no viditelny bordel bol ale aj sa prasilo z filtra ked som ho vyfukavalRišoKE píše:..to tá trocha špiny ovplyvnila chod motora???gibson píše:vymena podloziek pod vstrekmy sa zvrtla na cistenie a mal som hlavu v smutku ked to potom dobre neslo
no problem bol v zle otocenej kobreto ja tam mám toľko bordelu bežne, volám to predfilter
o to blato?!?!RišoKE píše:..máš nejaký citlivý Landrover...![]()
..a filter treba pravidelne vybrať a obúchať o blatník, píšu to v príručke (Bangladesh edition)
jasneee, uz som riskovi vravel aby sa nachystal a netrepal ze musi "makat"discovery1liptov píše:Vy dvaja sa dobre doberate:) dufam ze pojdete s nami do toho brezna sa vysaliet:)
gibson píše:
gibson píše:jasneee, uz som riskovi vravel aby sa nachystal a netrepal ze musi "makat"discovery1liptov píše:Vy dvaja sa dobre doberate:) dufam ze pojdete s nami do toho brezna sa vysaliet:)
takze jedine co sa moze stat je jazdy neschopne disco