Klíček k Free I.
Moderátor: Safraporte
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Klíček k Free I.
Podařilo se mi při otevírání nádrže odlomit kovovou část klíčku od té plastové s tím "pantíkem". Ještě jsem s tou kovovou částí nastartoval a dojel domů pro náhradní. Chci se zeptat jednak k čemu je na originálním klíčku ten "pantík" - plastové očko k navléknutí na kroužek je spojené s kovovým klíčkem takovým částečně pohyblivým spojením. A pak - máte někdo nějakou podobnou zkušenost a jak jste v takovém případě věc vyřešili? On ten "dvoudílný" klíček jako rezervní asi může zůstat uložen a v případě nouze půjde použít i tak. Ale raději bych měl zase dvě sady klíč + dálka kompletní. Jinak jsem v tu chvíli pochopil, proč jsem s autem dostal nejen tyto dvě sady, ale ještě jeden klíček s pevnou tou plastovou částí - ten je asi k otevírání nádrže, kde se určitá síla na otevření víčka vyvinout musí 

- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klíček k Free I.
Mě už se to taky stalo a normálně jsem to zalil kvalitním vteřińákem a drží to už 3 rokem.
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Stalo sa mi to iste. Lepidlo nepomohlo. Dal som si urobit nove masivnejsie kluce a mam pokoj. Tie povodne dokazuju inzinierskeho genia anglickych konskruterov, podobne ako ine veci na friteze

Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
- Wisky
- tel.: 0915 236 273
- auto: Freelander Td4
Trošku mimo preberaného ale musím sa pochváliť
Dnes som dokončil ugrade klúča z klasického na vystrelovací na môj Freelander , objednal som ho z ebay ,nechal vybrúsiť v klúčovej službe. Potom už stačilo iba preložiť ovládanie centrálu a imobilizéru a všetko funguje tak ako má . Cena iba 15 eur a možnosť kedykolvek sa vrátiť k starému klúču.

Dnes som dokončil ugrade klúča z klasického na vystrelovací na môj Freelander , objednal som ho z ebay ,nechal vybrúsiť v klúčovej službe. Potom už stačilo iba preložiť ovládanie centrálu a imobilizéru a všetko funguje tak ako má . Cena iba 15 eur a možnosť kedykolvek sa vrátiť k starému klúču.

Naposledy upravil(a) Wisky dne 30 kvě 2014 20:42, celkem upraveno 1 x.
Land Rover Discovery Sport 132 kW, 9 AT
Hippo , Freelander Td4 , 2002 , 225/65 R 17, LED , Xenon , Garmin
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX- Mercedes Benz C-classe
EX - Suzuki Grand Vitara
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
Slintám ako keby som videl peknú babu. 

Jak to myslíš s tím přeložením ovládače?To jsi předělal ovládání-ty vnitřnosti z toho starého do nového nebo přeprogramoval a co to stálo?
- Wisky
- tel.: 0915 236 273
- auto: Freelander Td4
Iba som preložil elektoroniku ovládajúcu odomykanie / zamykanie dverí z pôvodného ovládača do toho nového klúča. Nič som neprgramoval 

Land Rover Discovery Sport 132 kW, 9 AT
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
Mňa by zaujímalo ako riešite keď vám odpadne, resp. sa odlomia úchyty batérie z dosky. Ja som to pajkoval, ale to je len dočasne riešenie. Ďakujem.
- fR4Nk
- tel.: 0948028417
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Tiez som ich pajkoval funguje spolahlivo. Pouzi stolnu mikropajku.
Biely Freelander "Lord Sníh" a cierna Mazda MX-3 V6 "Black Widow". Dokonaly Jing Jang.
Tak veru, originál a aj náhrada sú pajkovane. Strmene čo idú cez dosku sú odlomene a tak je to len povrchovo pripajkovane. Ovladacku by sme nemali hádzať na stôl ale vždy len položiť. Niečo to vydrží.