no ked sa podari doriesit papiere tak v dolanoch alebo ked dojdes do svojho zaprdeneho rodneho mesteckaRišoKE píše:pekné, kedy testuješ odolnosť farby?

Moderátor: Miky_CZ
no ked sa podari doriesit papiere tak v dolanoch alebo ked dojdes do svojho zaprdeneho rodneho mesteckaRišoKE píše:pekné, kedy testuješ odolnosť farby?
dojdes ked budes mat plnohodnotne 4x4 a odides aj tak na srotRišoKE píše:..dôjsť môžem, len či mi bude stačiť zadný náhon..
gibson píše:dojdes ked budes mat plnohodnotne 4x4 a odides aj tak na srotRišoKE píše:..dôjsť môžem, len či mi bude stačiť zadný náhon..
je to original takze asi 33brudr píše:Jaky maji ET ty disky?
skusim spravit fotku z predu a zo zadu ale asi len zdanie, su to 255kybrudr píše:Mam taky origo disky a podlozky a jeste by to chtelo.Tydle disky se me zdaji ze prave lezou vic ven nez ty moje.
nazdar! dik, pamatam si este tvoje disco, tiez som ho obkukoval na fotkachdiscovery2liptov píše:Ahoj Gibson už som tu aj ja nasáčkovaný Ľubo z Liptova - Samov brat, terranko sami podarilo predať a už hladáme td5 discošku, sledujem tvoju prácu a projekt od začiatku musím len dať veľkú poklonu
prave ze nie, je to myslim z paddocku ale kupoval som to tu na fore len mi to ostalo v policke a dnes som v niecom potreboval vrtatkubas píše:Pěkný samodomo?
mne nejako blbne imobilizer a posilovac ako keby nebol ale na to som prisiel az ked som jazdil na kamosovom discu takze nic nove...kubas píše:nevydím v tom problem ja mam sice jeste varit celou ridicovu podlahu a menit zadní plus nejaký pesky v elektrice,taky jeste nemam spaní, hudyn ma pred sebou výmenu nesmrtelne 300td(už je na díne) ale myslím že odjezd 20,6 je realný