Na klimatizácii blika EC SERVICE
Moderátor: Safraporte
Na klimatizácii blika EC SERVICE
Dobrý deň chcel by som sa opýtať ma Freelandera 2,0Td4 r.v.2004 s digitálnou klimatizáciou a začalo mi na displeji klimatizácie blikať EC SERVICE viete mi niekto poradiť čo to može byť klíma funguje peľový filter je vymenený.Diky za odpovede.
-
- tel.: 728174582
- auto: FREE 2.0Di
Re: Na klimatizácii blika EC SERVICE
Zajel bych ji zkusit doplnit, budeš mít málo chladiva a nebo vůbec žádné. Poznal bys to že chladí málo a nebo vůbec.
Dik za odpoveď budem to musieť ísť doplniť lebo klíma ide ale zda sa mi že dosť slabo skusim a dam vedieť či to pomohlo.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Zde informace z návodu, pokud chceš návod celý, dej mi mejla.
Note
The illumination of message "SERVICE" on the display signals the presence of a
trouble. In this case, apply to an authorized garage.
Message "PURIMAX" on display indicates the prearragement for such device (at
present not available).
Moisten a cloth with some water to clean both the keyboard and the display of the ECC.
It is advisable not to use other substances, like solvents or chemical weapons.
• With function "ECON" connected (compressor disconnected), the system keeps the
compressor lubricated, by connecting it for some seconds and every 30 minute.
V Tvém případě bych to tipoval na nízký tlak v systému. V servisu si dej pozor aby to pouze nedofoukli, ale je nutno rovněž správné množství oleje. Ideální je celý to vytáhnout propláchnout a doplnit novým médiem v množství doporučené výrobcem. Po deseti letech nutnost
Note
The illumination of message "SERVICE" on the display signals the presence of a
trouble. In this case, apply to an authorized garage.
Message "PURIMAX" on display indicates the prearragement for such device (at
present not available).
Moisten a cloth with some water to clean both the keyboard and the display of the ECC.
It is advisable not to use other substances, like solvents or chemical weapons.
• With function "ECON" connected (compressor disconnected), the system keeps the
compressor lubricated, by connecting it for some seconds and every 30 minute.
V Tvém případě bych to tipoval na nízký tlak v systému. V servisu si dej pozor aby to pouze nedofoukli, ale je nutno rovněž správné množství oleje. Ideální je celý to vytáhnout propláchnout a doplnit novým médiem v množství doporučené výrobcem. Po deseti letech nutnost

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Klíma odsata vycistena a stále svieti EC SERVICE ALE VONKAJŠIU TEPLOTU NA KLÍME MI UKAZUJE VO FARENHEITOCH a nie v celziovych stupňoch ako sa to mení.
- BeerRudolf
Bych řekl že je to potřeba zresetovat.
K celsiusům návod říká:
Use this key to activate the automatic DEFROST function for approximately 1 min
to defog the windshield and front side windows. Press it again to turn it off (within
one minute). Keeping it pressed (for more than 5 sec.) switches from the Celsius
to Fahrenheit and vice versa.
Je to prostřední tlačítko takový to okno se třemi vlnovkami. Kdyby jsi mi poslal e-mail kam Ti mám poslat ten návod tak bychom si toto ušetřili

K celsiusům návod říká:
Use this key to activate the automatic DEFROST function for approximately 1 min
to defog the windshield and front side windows. Press it again to turn it off (within
one minute). Keeping it pressed (for more than 5 sec.) switches from the Celsius
to Fahrenheit and vice versa.
Je to prostřední tlačítko takový to okno se třemi vlnovkami. Kdyby jsi mi poslal e-mail kam Ti mám poslat ten návod tak bychom si toto ušetřili

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
lenkamario@zonam.sk pošli mi to prosím ťa na tento mail dakujem.
- BeerRudolf
hele stále se mi to vrací, nemá to být náhodou na zoznam.sk , máš tam zonam.sk ?
tak jsem to zkusil a asi to došlo.
tak jsem to zkusil a asi to došlo.
Áno má tam byť zoznam.sk už mi to prišlo ďiky kámo za ochotu.