S těma pákama vím co a jak a s navíjedlem taky umím
Moderátor: Miky_CZ

......naviják jen místy
 ......naviják jen místy 

Fugíne ještě si to uprav v profilufugín píše:Jo jo něco pro leštěnku

Auto mám teď rozdělané a je v přípravách na větší výlet, takže nikam nepojedu, ale mohli byste to třeba naplánovat nějak přes Ústí a ty by ses mohl pochlubit
 Auto mám teď rozdělané a je v přípravách na větší výlet, takže nikam nepojedu, ale mohli byste to třeba naplánovat nějak přes Ústí a ty by ses mohl pochlubit 
To si piš že budepetr štrof píše:To jsem zvědavej jestli ji budeš leštit jako friťáka
móóc pěkná tak ať slouží hlavně dlouho
zdar petr

. Jen že ta moje vypadá vedle "medvědů" jako chudá příbuzná. Ale základ má solidní: dobrý podvozek,dobrý navíjedlo. No a na ostatním se už pomalu začíná dělat. Zatím je objednaný šnorchl,KMka v decentním rozměru 245/75/16 a objednal sem i ty deflektory,protože sem zjistil že jezdit v D2 s otevřenýma oknama (což já rád) by mě připravilo o moji bujnou kštici. Taky je potřeba dodělat bateriák a to by v první vlně asi tak zatím stačilo. Co nejdřív musím taky pořešit to spaní a časem pouvažuju nad nějakou tou ochranou a pokukuju po nějakým webastu,no a pak se uvidí.
 . Jen že ta moje vypadá vedle "medvědů" jako chudá příbuzná. Ale základ má solidní: dobrý podvozek,dobrý navíjedlo. No a na ostatním se už pomalu začíná dělat. Zatím je objednaný šnorchl,KMka v decentním rozměru 245/75/16 a objednal sem i ty deflektory,protože sem zjistil že jezdit v D2 s otevřenýma oknama (což já rád) by mě připravilo o moji bujnou kštici. Taky je potřeba dodělat bateriák a to by v první vlně asi tak zatím stačilo. Co nejdřív musím taky pořešit to spaní a časem pouvažuju nad nějakou tou ochranou a pokukuju po nějakým webastu,no a pak se uvidí. No tak tohle už je klasika.... sedim a rybách. Jestli ono by to nechtělo se domluvit dva tři dny předemkubas píše:Někde něco dneska?
 no je to vždycky na poslední chvily
  no je to vždycky na poslední chvily