páté dveřena free I
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 777259025
- auto: Freelander I
páté dveřena free I
Zdravím a mám dotaz ohledně otvírání pátých dveří. Dveře se sice otevřou, ale nesjede okno znamená to, že nejde motůrek na stahování okna nebo je jiný problém?. Když chci stáhnout okno z auta a máčknu na ovladač začne pípat. Díky za odpověď
Re: páté dveřena free I
A ako to ide otvorit,ked ti nezide okno?U mojho 3-dveroveho to nejde.Najprv okno a potom dvere.
Najlepsie dat dole tapacirung na zadnych dverach a pozriet sa na to.Mozno je iba rozpojena zasuvka.
Ja ked som kupil Landika,tak mi tiez neslo stahovanie zadneho okna,a bolo to rozpojenou zasuvkou v zadnych dverach.
Najlepsie dat dole tapacirung na zadnych dverach a pozriet sa na to.Mozno je iba rozpojena zasuvka.
Ja ked som kupil Landika,tak mi tiez neslo stahovanie zadneho okna,a bolo to rozpojenou zasuvkou v zadnych dverach.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Otevřít to jde, jen se trochu páčí to okno a při zavírání se musí sklo ohnout pod rám, než se dveře dobouchnou.
Nejčastěji to bývá nefunkční stahovačka, tak bych šel v první řadě po ní...
Nejčastěji to bývá nefunkční stahovačka, tak bych šel v první řadě po ní...
řeším to pořád, ta stahovačka na 5 dveřích je utahaná. Cukne se alespoň motor? Nebo to nereaguje vůbec ?