sjíždění pneu
Moderátor: Safraporte
sjíždění pneu
přeju pěkný den, a hned bych měl dotaz, sundal jsem loni letní pneu a neoznačil si přední / zadní teď to chci přezout zpět a zjistil jsem, že se mě jedna sada sjíždí pravidelně ale víc
- tak nevím jaký to byly jest-li přední nebo zadní abych to obrátil - nemá někdo ty samý zkušenosti co se víc ojíždí předek nebo zadek díky za info - Free r.v.99, 1.8i, 3dv, jen silnice, visko ok byl repas před 1rokem jarmik

- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Re: sjíždění pneu
Více se sjíždí předek. Takže hlubší vzorek na předek aby se to srovnalo. Ideálně zaměňovat křížem jako postaru.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Krizem to nezamenuj, to je nesmysl dneska
Smerove gumy bys musel prezouvat a i asymetricke gumy nemaji rady otoceni smeru. Kdyz si sahnes na jakoukoli jetou gumu poznas smer otaceni. Jednotlive bloky delaji "pilu" - poznas kdyz prejedes rukou tam a zpatky. Kdyz otocis smer otaceni, tak se guma rychleji sjizdi nez se "pila" otoci...

Smerove gumy bys musel prezouvat a i asymetricke gumy nemaji rady otoceni smeru. Kdyz si sahnes na jakoukoli jetou gumu poznas smer otaceni. Jednotlive bloky delaji "pilu" - poznas kdyz prejedes rukou tam a zpatky. Kdyz otocis smer otaceni, tak se guma rychleji sjizdi nez se "pila" otoci...
BeerRudolf píše:Více se sjíždí předek. Takže hlubší vzorek na předek aby se to srovnalo. Ideálně zaměňovat křížem jako postaru.
díky - přesně toto jsem potřeboval vědět