Tvoje fotky patria ku skvostom tohoto fóra,tak odlož nemiestnu skromnosť a smelo prispievaj,ide ti to výborneMene píše:Dovolte mi opet se vnucovat s nasim veteranem... ale proste jsme z neho naprosto poprdeny :-D

Moderátor: Miky_CZ
Tvoje fotky patria ku skvostom tohoto fóra,tak odlož nemiestnu skromnosť a smelo prispievaj,ide ti to výborneMene píše:Dovolte mi opet se vnucovat s nasim veteranem... ale proste jsme z neho naprosto poprdeny :-D
Diky diky, rad vyridim autorce, ktera to ma vsechno na svedomi, zatimco ja si uzivam za volantem. Mame to tak totiz vesele zarizene, ze jakmile jde do "tuheho", tak slecna opousti kabinu a radeji s fotakem mrzne venku... a to nezridka i nekolik hodin a BEZ vycitekforester píše:Tvoje fotky patria ku skvostom tohoto fóra,tak odlož nemiestnu skromnosť a smelo prispievaj,ide ti to výborneMene píše:Dovolte mi opet se vnucovat s nasim veteranem... ale proste jsme z neho naprosto poprdeny :-D
pěkný fotkylibovka píše:akční
Paráda Jirko, gratulujijirka116 píše:Když sem dáváte ty naleštěný tak přidám aspoň jednu naleštěnou automatickou převodovkou na Defikovi. Snad příští týden pojede.
Ty tycky na pevnostnaku... to je na narodni vlajecky, kdyz brodis bahna nekde v zahranici?jbizik píše:![]()
tak som konečne nahodil zahradku na Diskošku. Ex Disco70 zahradka
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, to je aby som nezramoval auta v meste na parkiviskuMene píše:Ty tycky na pevnostnaku... to je na narodni vlajecky, kdyz brodis bahna nekde v zahranici?jbizik píše:![]()
tak som konečne nahodil zahradku na Diskošku. Ex Disco70 zahradka
![]()
![]()
![]()
![]()
jirka116 píše:Když sem dáváte ty naleštěný tak přidám aspoň jednu naleštěnou automatickou převodovkou na Defikovi. Snad příští týden pojede.