Převodovka-prosím o radu
Moderátor: Safraporte
Převodovka-prosím o radu
Zdravím... Před dvěma lety jsem na svém Freečku 2.0di rv.1999 měnil visco spojku za novou, což byla zatím největší investice... Těd mi ale přestal fungovat přední náhon
V převodovce je oholený to drážkování a na hřídely z ird už to taky nevypadá moc dobře. Chci se zeptat, jestli někdo z vás už podobnej problém řešil a jak? Budu muset koupit celou převodovku novou, nebo se to dá vyřešit jinak? A má vůbec cenu zpátky nasazovat tu načatou ird? Předem dík za pomoc...

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převodovka-prosím o radu
Převodovku celou jinou ( low cost - nějakou starší odmircus.n píše:Zdravím... Před dvěma lety jsem na svém Freečku 2.0di rv.1999 měnil visco spojku za novou, což byla zatím největší investice... Těd mi ale přestal fungovat přední náhonV převodovce je oholený to drážkování a na hřídely z ird už to taky nevypadá moc dobře. Chci se zeptat, jestli někdo z vás už podobnej problém řešil a jak? Budu muset koupit celou převodovku novou, nebo se to dá vyřešit jinak? A má vůbec cenu zpátky nasazovat tu načatou ird? Předem dík za pomoc...

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Re: Převodovka-prosím o radu
Díky...