Jak to tady sleduji, tak za chvilku budete shánět:
Tak aby jsme tuhle kapitolu uzavřeli
Tentokrat ne. Jsem vymekl...Mira 101 píše:Mostkovice ?
Budete domu chodit pres garaz, nebo je tam jeste nekde jinej vchod? Se ti ten pilnik bude hodit az se ti zabouchnou ty vrataMadTom píše:Hezké video.
Mi dneska přišel balíček s overdrivem - další hračka na lehkou repasi. Akorá z fotek tak nějak není patrné, jak je ta věc celá velká. Kdysi jsem o tom uvažoval i do D2, že by se to tam nějak vešlo. Tak už si to nemyslím.Muselo by to být hodně nějak.
![]()
A o víkendu jsem si tak trošku maloval ve 3D, jestli jsem to ještě nezapomněl. A když památkáři dovolí, tak se bude stavět. No a když ne, tak doufám, že mě budete chodit navštěvovat a třeba donesete i nějakej chleba se zapečeným pilníkem.
... garaz je predsa to velke v pravo.cyril píše:Budete domu chodit pres garaz, nebo je tam jeste nekde jinej vchod? Se ti ten pilnik bude hodit az se ti zabouchnou ty vrata
1:18 je velká rarita, 5500 liber předrenovační stavHanys_a_Kaca píše:https://www.youtube.com/watch?v=fEORtwbAOFU asi tak v pulce, no nebo ty tři minuty vydržte celý, finále, předělávka kulatých světel na obdelnikova nema chybu.
A máš rozmyšlený kam to napojíš (vstup a návrat) do systému chlazení TD5 ? Protože jestli jsem to pochopil uplně správně tak topení TD5 originál je protékané pořád bez ohledu na stav termostatu, tak jestli to budeš mít na stejném okruhu a tedy serjově nebo paralelně, nebo přes nějaký třícestný ventil nebo extra termostat?MadTom píše:Tak jsem si v pátek dovezl výměník klimatizace z Meganu - po drobné úpravě se vejde do boxu topení, ještě uvažuju nad instalací filtru před výměník. Dál jsem si dovezl výměník topení z Fabie - pěknej malej s vývody na boku - takže bude dodatečné topení v zadní části boudy. Stejně jsem tak chtěl tahat hadice s teplou vodou pro ohřev vody v nádrži pod zadními sedadly.