Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Kde vy ty " leštěnky " berete, ten můj zase hodně uveze ....
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Odesláno z mého HTC Desire pomocí Tapatalk 2
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Je to 1986 .... čeká ho transplantace motoru a následný ozdravný pobyt v sanatoriu Sykořice ...
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
HonzaF píše: psmrz : pěkně Ti to pasuje k avataru, né - promiň, je super
konečně mi někdo osvětlil, proč jsem do toho šel ....

Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Zdar,
tož po tom co jsem nějakou dobu četl tohle fórum, jsme se stal taky ,,pacientem,, a koupil Discovery II,zelená metla, TD5,2004 viz. fotka. Kola na fotce 235/70 r16 včetně pneu jsou na prodej, kdyby měl někdo zájem.
Teď v pátek odjiždí na léčení do Valmezu:-) jen drobnosti a možná lift 5cm se zachováním měchů.
Nevíte někdo co za kola jsou na té oranžové disco a kde je popřípadě sehnat ? Můžou to být r18?
tož po tom co jsem nějakou dobu četl tohle fórum, jsme se stal taky ,,pacientem,, a koupil Discovery II,zelená metla, TD5,2004 viz. fotka. Kola na fotce 235/70 r16 včetně pneu jsou na prodej, kdyby měl někdo zájem.
Teď v pátek odjiždí na léčení do Valmezu:-) jen drobnosti a možná lift 5cm se zachováním měchů.
Nevíte někdo co za kola jsou na té oranžové disco a kde je popřípadě sehnat ? Můžou to být r18?
Kola na který se ptáš jsou R16 a tady je myslím prodávál Karel Sláma.
Naposledy upravil(a) habakuk dne 03 úno 2014 14:29, celkem upraveno 1 x.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- hokulia
- auto: RR S'charged, 2x110
p.s. ano, barva Trident Green. Rovere, posli mi prosim tvuj mail, poslu ti scan testace.
Všechno je jinak.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Sú to R16 no podobné sú aj 18ky. Myslím, že sa sériovo dávali na D2 po facelifte. Je pravda, že sú to jedny z najkrajších diskov. No ak ideš do liftu, tak asi plánuješ aj nejaký terén a 18ky do terénu moc nie sú. Tiež som sa zbavoval 18tiek a kupoval 16kytekktonic píše:
a ano, KS ich predával vo svojom vlákne o diskoch

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Díky, za odpověd, už jsem psal KS za kolik jsou..
terén plánuju jen lehkých tzn. u nás na valachách pro materiál po lesích:-) a nějaké muškařské výlety tj. maximálně laponsko,balkán a pokud se někdy poštěstí tak mongolsko. Tzn. potřebuji nějaký kompromis pro dlouhé přesuny. Proto nejsme pořád rozhodnutý jestli 16 nebo 18...V čem jsou v terénu tak limitující ty 18? např.: BF-Goodrich All Terrain T/A KO LRE
rozměry pneu:265/65 R18...
terén plánuju jen lehkých tzn. u nás na valachách pro materiál po lesích:-) a nějaké muškařské výlety tj. maximálně laponsko,balkán a pokud se někdy poštěstí tak mongolsko. Tzn. potřebuji nějaký kompromis pro dlouhé přesuny. Proto nejsme pořád rozhodnutý jestli 16 nebo 18...V čem jsou v terénu tak limitující ty 18? např.: BF-Goodrich All Terrain T/A KO LRE
rozměry pneu:265/65 R18...
Acon píše:Sú to R16 no podobné sú aj 18ky. Myslím, že sa sériovo dávali na D2 po facelifte. Je pravda, že sú to jedny z najkrajších diskov. No ak ideš do liftu, tak asi plánuješ aj nejaký terén a 18ky do terénu moc nie sú. Tiež som sa zbavoval 18tiek a kupoval 16kytekktonic píše:
a ano, KS ich predával vo svojom vlákne o diskochhttp://www.landroverforum.cz/forum/view ... 8&start=40
Hezky mu to s těma špulkama sluší... je dobrý vidět, že se to tam takhle vejde, to se může hodit...hokulia píše:muj taky pracuje, Petre. Zadna lestenka
p.s. ano, barva Trident Green. Rovere, posli mi prosim tvuj mail, poslu ti scan testace.

Country boy...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad gumy na D2:
Pokud auto nechceš primárně na silnice, tedy mimo dálnice D1, což není silnice, ale regulérní terén, tak bych šel do 16". Auto méně drncá a když na to dojde, tak se ty kola dají podhustit - dělá to hodně. A na druhé straně, je tam podstatně větší výběr pneumatik, což je dobré, když se kolo někde cvakne a musí se řešit novej plášť, protože ony tyhlety gumy moc na skladech běžných obchodů nejsou a 18" ještě méně. A poslední věc je cena těch gum, ale to si srovnej sám.
Měl jsem standardní 235/70/R16 a bylo to dobré, po úpravě podvozku mám 235/85/R16 a je to taky OK.
Pokud auto nechceš primárně na silnice, tedy mimo dálnice D1, což není silnice, ale regulérní terén, tak bych šel do 16". Auto méně drncá a když na to dojde, tak se ty kola dají podhustit - dělá to hodně. A na druhé straně, je tam podstatně větší výběr pneumatik, což je dobré, když se kolo někde cvakne a musí se řešit novej plášť, protože ony tyhlety gumy moc na skladech běžných obchodů nejsou a 18" ještě méně. A poslední věc je cena těch gum, ale to si srovnej sám.
Měl jsem standardní 235/70/R16 a bylo to dobré, po úpravě podvozku mám 235/85/R16 a je to taky OK.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- hokulia
MadTom píše:Ad gumy na D2:

a to madtom nemluvi o rafcich (cene), ktere v terenu s velkou pravdepodobnosti diky nizkemu profilu ponicis.
P.S. jestli chces jezdit na 18, kup si radsi D3.
Všechno je jinak.
Jasně, rozumím, díky, D3 nechci ta se mi tak nelíbí..šlo mi jen o to jestli se na těch 16tkách dají podnikat přesuny víc jak 1000km po silnici...
ted už jen rozměr pneu ale na to tu je jiné vlákno takže si jdu něco vybrat tam:-)
ted už jen rozměr pneu ale na to tu je jiné vlákno takže si jdu něco vybrat tam:-)
hokulia píše:MadTom píše:Ad gumy na D2:
a to madtom nemluvi o rafcich (cene), ktere v terenu s velkou pravdepodobnosti diky nizkemu profilu ponicis.
P.S. jestli chces jezdit na 18, kup si radsi D3.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
S přesunama po silnici není problém. Já akorát dle chutí trošku přifouknu gumy, ale tak, aby to moc nedrncalo, a po sjetí ze silnice zase trošku ufouknu.
To jak to auto jede je spíš o tom, jakou gumu tam obuješ. Já mohu srovnávat zimní Cooper Discoverer, BFG AT a MT protektory. A je to hooodně poznat. Nejlépe to na silnici jede na zimních, ale na ATčkách je to taky v pohodě. Jsou takovej rozumnej kompromis. Čiste silniční letní gumy by sice byly na silnici lepší, ale zase bych měl obavu z odolnosti proti průrazu, když se ze silnice sjede někam na šutrovu polní cestu a podobně.
To jak to auto jede je spíš o tom, jakou gumu tam obuješ. Já mohu srovnávat zimní Cooper Discoverer, BFG AT a MT protektory. A je to hooodně poznat. Nejlépe to na silnici jede na zimních, ale na ATčkách je to taky v pohodě. Jsou takovej rozumnej kompromis. Čiste silniční letní gumy by sice byly na silnici lepší, ale zase bych měl obavu z odolnosti proti průrazu, když se ze silnice sjede někam na šutrovu polní cestu a podobně.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
mám dotaz, viete na čo slúži tento otvor?
- hokulia
myslim, ze v dobach 90 a 110 ten otvor u benzinovych motoru slouzil pro eventuelni kliku k natoceni.
Všechno je jinak.
- Trewor - ségra
- auto: D2
Hmmm klika...to si budu muset pořídit.
Použiju jí jen jednou na zkoušku a pak bude v autě pro případ, že mě někdo nasere a ten s ní dostane
Použiju jí jen jednou na zkoušku a pak bude v autě pro případ, že mě někdo nasere a ten s ní dostane

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přečetl poslední tři strany a můžu napsat, že sem ničím nepřispěji.
Všichni jste blázni

Všichni jste blázni

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu