Taková pila do Prahy? To máš na prořezávání paneláků, ne?Hanys_a_Kaca píše:Jsem trochu rozsiril sbirku, treti generace stihl contraMyslim, že to je celkem "Štylovka".

Moderátor: Miky_CZ
Taková pila do Prahy? To máš na prořezávání paneláků, ne?Hanys_a_Kaca píše:Jsem trochu rozsiril sbirku, treti generace stihl contraMyslim, že to je celkem "Štylovka".
Když to vídím, jdu zase objednat Tatru plnou stromůHanys_a_Kaca píše:Jsem trochu rozsiril sbirku, treti generace stihl contraMyslim, že to je celkem "Štylovka".
Počkej, jak ti místní "Husqvarňáci" daj co proto.cyril píše:Ještě jsem s ní nikdy neřezal, ale už mi říká pane! Doufám, že to nebude hned rozbitý. Je po servisu a jde na drc...![]()
Kopu jak Cyrda - za StihlZanzibar píše:Počkej, jak ti místní "Husqvarňáci" daj co proto.cyril píše:Ještě jsem s ní nikdy neřezal, ale už mi říká pane! Doufám, že to nebude hned rozbitý. Je po servisu a jde na drc...![]()
Tak já ji koupil jako novas ... ve finále to vyjde na stejno,akorát já jí vzal větší .....cyril píše:Mě ji daroval jeden můj zákazník
Však já mám taky obě, jak Stihl, tak Husq.... Mohu řezat "obouruč"RudaK píše:Tak já ji koupil jako novas ... ve finále to vyjde na stejno,akorát já jí vzal větší .....cyril píše:Mě ji daroval jeden můj zákazníkale ve sklepě je jí dobře ( je tam sucho a nesvítí tam slunce
) .
To má pravdu, to se má. Já se ale musím přiznat, že sem to z nevědomosti takovejch pět let nedělal a nikdy se nic kvůli tomu nepokazilo.cyril píše:Já na tom prckovi nechal udělat servis asi za 300,- protože několik let zahálela a nešla nastartovat. Je tam nová svíčka a vyčištěnej karbec. A že prej když ji nebudu několik týdnů používat, měl bych vylejt a vyfrčet všechen benzín, ať se to nezalepí tím olejem z mixu.
Tim píše:Jbizik - To je 660ka? To už je slušná sílaJá jsem teda Husqvarňák, ale ne ortodoxní
V práci jsme měli H 3120 XP, škoda, že jsem si ji nevyfotil. Na tom byla tak dlouhá lišta, že než jsem nabrousil řetěz tak skončila šichta
A své prvenství ve výkonu mezi sériovými pilami mi ráda připomínala vracením lišty proti obličeji, když jsem s ní vyřezával zaseknuté kmeny z odkorňovače
Nová je za 7990,-minerva píše:Něco z bazoše na téma drahá pidipila:
http://dum.bazos.cz/inzerat/31449547/Je ... a-T435.php
noooo asi je neskutočne dobre zabehnutáLassard píše:Nová je za 7990,-minerva píše:Něco z bazoše na téma drahá pidipila:
http://dum.bazos.cz/inzerat/31449547/Je ... a-T435.php