CD changer RR L322
Moderátor: stan
CD changer RR L322
Ahoj,nemate nekdo nahodou nefunkcni cd changer na RR,me tam chybi ten zasobnik na CD,nevim kde ho sehnat...diky za rady 

-
- tel.: 608118147
- auto: Disco II, RR, RR
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD changer RR L322
Zdar, je to zasobnik Alpine. Novej sezenes do petikila.
Par starejch tu mam, kouknu jestli je nejakej navic.
Bohous
Par starejch tu mam, kouknu jestli je nejakej navic.
Bohous
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se tu nabízej vnitřky changerů, tak bych se přidal. Jak jsem zjistil, je to další z drobných chybiček mýho Drobka Juniora - changer nejde vytáhnout, tak asi použiju hrubou sílu a šroubovák přiměřené velikosti. 

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Taky mi umřely už dva měniče, snad se je ale podaří poléčit.
Alternativou může být tohle zařízení.
Z popisu ale vyplývá, že to neni pro auta se SATNAV. Taky kvalita reprodukce je pochopitelně horší.
Alternativou může být tohle zařízení.
Z popisu ale vyplývá, že to neni pro auta se SATNAV. Taky kvalita reprodukce je pochopitelně horší.
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
sroubovakem to asi nema cenu. Je spatnej motorek, kterej pohybuje s tema suplickama.Kubrtos píše:Jestli se tu nabízej vnitřky changerů, tak bych se přidal. Jak jsem zjistil, je to další z drobných chybiček mýho Drobka Juniora - changer nejde vytáhnout, tak asi použiju hrubou sílu a šroubovák přiměřené velikosti.
myslim, ze problem je v tom originálnim zasobniku (cernym), prijde mi, ze jde vic ztuha nez ty klasicky alpine (modry). Mohlo by pomoci,kdybys zmacknul tlacitko na vyndani a trochu s changerem zaklepat, nejlepe primo s tim vnitrkem. Ale to je jen na vyndani, za chvíli se to sekne znovu.
Mam tu Od Kranga ty changery 2 a oba jsou na tom stejne.
jinak ta krabicka, je vlastne MP3 prehravac, kterej se pro rádio chova jako changer.
bohous
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak mě když zmáčknu ten modrej čudl tak to rachotí jako že to hledá CDčka co tam nejsou, ale nevytáhnu tu potvoru do které se dávají, ta je nějaká seklá.
O nějaký takový krabičce přemejšlím, ebay je jich plnej, ale chtěl bych aby si to povídalo s iphonem a umělo ho to třeba přes displej auta/čudlíky na volantu ovládat.
O nějaký takový krabičce přemejšlím, ebay je jich plnej, ale chtěl bych aby si to povídalo s iphonem a umělo ho to třeba přes displej auta/čudlíky na volantu ovládat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom v tom pripade to mas opravdu jen sekly. Vezmi neco jako starou obcanku nebo ridicak a strc to pod zasobnikem az dozadu, ono to vyskoci (je tam jakoby hacek). Suplicky musej bejt zajety vsechny.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Dík za tip.bohous píše:Tak v tom v tom pripade to mas opravdu jen sekly. Vezmi neco jako starou obcanku nebo ridicak a strc to pod zasobnikem az dozadu, ono to vyskoci (je tam jakoby hacek). Suplicky musej bejt zajety vsechny.
Zatím se s Rangiem seznamujem a ještě jsem neměl čas si to pořádně prohídnout. Ještě ani nemám nastudovanej ten palubní computer.

Po té co se mi při přehrávání CD objevila hláška o poruše disku, či něčem podobném, jsem se pokusil o vytáhnutí zásobníku, leč onen disk byl i po zmáčknutí tlačítka na vysunutí stále uvnitř přehrávače mimo adaptér. Následně pomohla pinzeta. Stačilo ten jeden šuplík s diskem jakoby popostrčit směrem dovnitř krabičky s ostatními disky. Od té doby je to zatím OK (stalo se to v létě)... a V D2 teda.bohous píše:Tak v tom v tom pripade to mas opravdu jen sekly. Vezmi neco jako starou obcanku nebo ridicak a strc to pod zasobnikem az dozadu, ono to vyskoci (je tam jakoby hacek). Suplicky musej bejt zajety vsechny.

http://dotekomanie.cz/2014/01/ion-preds ... bluetooth/
...docela by se mi líbila a když bych neměl zrovna funkční changer nebo kazetu se svou oblíbenou nahrávkou, tak bych jen vložil tohle a spároval s mobilem

- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to kompatibilni s BMW, tak je zajimavy i tohle:
http://www.mp3auto.cz/bmw/
Mam od tehle firmy BlueTooth krabicku v Multivanu a funguje to docela dobre. A stacilo to jen zezadu zastrcit do radia misto changeru.
http://www.mp3auto.cz/bmw/
Mam od tehle firmy BlueTooth krabicku v Multivanu a funguje to docela dobre. A stacilo to jen zezadu zastrcit do radia misto changeru.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
-
- Kontaktovat uživatele:
McPet píše:Po té co se mi při přehrávání CD objevila hláška o poruše disku, či něčem podobném, jsem se pokusil o vytáhnutí zásobníku, leč onen disk byl i po zmáčknutí tlačítka na vysunutí stále uvnitř přehrávače mimo adaptér. Následně pomohla pinzeta. Stačilo ten jeden šuplík s diskem jakoby popostrčit směrem dovnitř krabičky s ostatními disky. Od té doby je to zatím OK (stalo se to v létě)... a V D2 teda.bohous píše:Tak v tom v tom pripade to mas opravdu jen sekly. Vezmi neco jako starou obcanku nebo ridicak a strc to pod zasobnikem az dozadu, ono to vyskoci (je tam jakoby hacek). Suplicky musej bejt zajety vsechny.Ale jinak to bude podobné, ne-li stejné. Řešením by mohla být ještě tato věcička:
http://dotekomanie.cz/2014/01/ion-preds ... bluetooth/
...docela by se mi líbila a když bych neměl zrovna funkční changer nebo kazetu se svou oblíbenou nahrávkou, tak bych jen vložil tohle a spároval s mobilem
To co citujes je varianta, kdyz jsou suplicky v zasobniku.
kdyz je suplik v mechanice, je to ten prvni pripad, co jsem psal.
"Je spatnej motorek, kterej pohybuje s tema suplickama.
myslim, ze problem je v tom originálnim zasobniku (cernym), prijde mi, ze jde vic ztuha nez ty klasicky alpine (modry). Mohlo by pomoci,kdybys zmacknul tlacitko na vyndani a trochu s changerem zaklepat, nejlepe primo s tim vnitrkem. Ale to je jen na vyndani, za chvíli se to sekne znovu."
Zdar Bohousi,tak to jsem netusil ze to jsou Alpiny..?Koukal jsi na to,nemas nahodou navic treba jen ten zasobnik?Dik Petr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Cau,
jeden jetej jsem ted pujcil Krangovi. Jeden Tu jeste mam (respektive asi 4, ale ty potrebuju do sady). Chtel bys novej nebo jetej?
jeden jetej jsem ted pujcil Krangovi. Jeden Tu jeste mam (respektive asi 4, ale ty potrebuju do sady). Chtel bys novej nebo jetej?
Cus,me je to jedno,hlavne funkcni...Ale potrebuju jen ten zasobnik...Petr.
Na kolik cd je vlastne changer alpine v RR L322?Diky za odpoved...
Hm,tak mas Bohousi pro me ten zasobnik na cd jak jsi mi psal?
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Nějakou dobu jsem zápasil s tím seklým changerem co nešel ven, díval jsem se i na nějaký cizojazyčný fóra a vyčetl jsem radu co mi pomohla.
Zmáčnout eject, a pořádně do něj praštit. Celkem mě to pobavilo, ale na třetí pokus byl venku.
Zmáčnout eject, a pořádně do něj praštit. Celkem mě to pobavilo, ale na třetí pokus byl venku.