O to větší musí mít srdíčko.

Moderátor: Miky_CZ
keby si videl ako vyzera teraz pieskovna tak sa tiez podivis, je to rozryte ako keby tam isli sadit sekvoje. a pri kazdom kopceku su "trakcne rolety";-)PavelU píše:Jsem viděl poprvé v životě lítat písek od kol tak vysoko, jak když to zahrabal ve výjezdu u jezírek. Taky nechápu, jak ty Tatry můžou lehoučce vyjet takový písečný výjezd.
zevraj sa to na jar necha zrovnat. pojdeme sa potom povozit;-)PavelU píše:Je po bouřlivém testování, to muselo zanechat nějaké stopy.To bude zase dobré, zažil jsem ten prostor po nějakém vojenském dnu, kdy byly všechny stopy rozšířené a rozježděné od pásáků a náklaďáků. Do stopy ses s LR nevlezl a také se to spravilo. Je to písek, ten se poddá...
Tím lépe, těším se na průzkum...visby píše:zevraj sa to na jar necha zrovnat. pojdeme sa potom povozit;-)PavelU píše:Je po bouřlivém testování, to muselo zanechat nějaké stopy.To bude zase dobré, zažil jsem ten prostor po nějakém vojenském dnu, kdy byly všechny stopy rozšířené a rozježděné od pásáků a náklaďáků. Do stopy ses s LR nevlezl a také se to spravilo. Je to písek, ten se poddá...
erik píše:...prej to byla kachna, kterou vymyslela Lada
Pokud si dobře vzpomínám, tak plány už byly na tento ročník...erik píše:... a to jsem s Tomem dojednal
"Doprovodný team Landrover" k Rúžovému jezeru...