Gumy do lesa na dIII
Moderátor: Miky_CZ
Gumy do lesa na dIII
Ahoj, nikde to tady nemohu najít potřeboval bych poradit nějaké gumy do lesa na d3. S homologaci jsi lámat hlavu nebudu, ale musí to byt na 18ckach. Děkuji
Re: Gumy do lesa na dIII
Nikdo nic ani odkaz?
No, s tím SUVéčkem to bude trochu ořech, podle mě by to chtělo dát na 16" jestli se to vejde k brzdám. Vzhledem k povaze auta pak nějaký BFG A/T 265/75/16 odhaduju.
Ty 18 jsou veliký a guma pak je nízká, do terénu ne moc vhodná. Dostane na frak ráfek i vše na nápravách, v náklonu to ujede bokem. Vem to tak že rozumný lidi pro jízdy v terénu upouští tak na 60%, pokud tam chtějí něco projet. S nízkou gumou to nejde, vzorek je pak nefunkční, nebo omezeně.
V 18 cooper STT http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph ... 9142651765, ale jestli se to tam vejde a vyplatí...
Ty BFG budou mít trojnásobnou životnost. Taky jsou
http://www.pneumatiky.cz/bfgoodrich-all ... zalni.html
Na A/T jsou překvapivě funkční i v blátě, sám je teď používám na DII a tahám na nich vlečku traktorovou 3,5tunu s hnojem od koní po poli, i v blátě nějak (nic moc) projedu, naposledy dnes, i když prší. A to maj najeto kolem 70 tisíc km, je na nich vepředu tak 7 mm a vzadu 10
Na sněhu ale nic moc na brždění, zimák je zimák
Ty 18 jsou veliký a guma pak je nízká, do terénu ne moc vhodná. Dostane na frak ráfek i vše na nápravách, v náklonu to ujede bokem. Vem to tak že rozumný lidi pro jízdy v terénu upouští tak na 60%, pokud tam chtějí něco projet. S nízkou gumou to nejde, vzorek je pak nefunkční, nebo omezeně.
V 18 cooper STT http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph ... 9142651765, ale jestli se to tam vejde a vyplatí...
Ty BFG budou mít trojnásobnou životnost. Taky jsou
http://www.pneumatiky.cz/bfgoodrich-all ... zalni.html
Na A/T jsou překvapivě funkční i v blátě, sám je teď používám na DII a tahám na nich vlečku traktorovou 3,5tunu s hnojem od koní po poli, i v blátě nějak (nic moc) projedu, naposledy dnes, i když prší. A to maj najeto kolem 70 tisíc km, je na nich vepředu tak 7 mm a vzadu 10
Na sněhu ale nic moc na brždění, zimák je zimák
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Ty AT od BFGoodrich jezdím celoročně
( ve stejném rozměru,jak je v odkazu 265/65R18 ) 
S těma STTčkama bych byl opatrný - podle mě je to už moc velký rozměr
i když to tam vleze,tak to bude štrejchat - teda podle mě 

S těma STTčkama bych byl opatrný - podle mě je to už moc velký rozměr

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Myslím že ty BFG jsou na DIII optimální, zvlášť pokud je máš otestovaný. Stejně s tím autem nebude jezdit tvrdej terén, ale zase to jede, což ty AT do 170 km/h jsou v poho.
Kámoš si je dal na pajero3 místo nějakejch obyč. zimáků už dojetých a tvrdí že mu šla i dolů spotřeba
U mě takto taháme,ale fotím jen tam kde si nenaberu do bot
:
Kámoš si je dal na pajero3 místo nějakejch obyč. zimáků už dojetých a tvrdí že mu šla i dolů spotřeba
U mě takto taháme,ale fotím jen tam kde si nenaberu do bot

No road? No problem...
Děkuji za tip. Mám to jako lovecký auto a se psem do lesa. Zádný extrémní terén nebude
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
AT od BFG 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.