Čierny dym z výfuku freelander2
Moderátor: Safraporte
Čierny dym z výfuku freelander2
Caute, mám Freelander2 TD4 a vždy keď pridám plyn z výfuku vyjde kúdol čierneho dymu. Čierny dym ide z výfuku aj počas jazdy keď sú vyššie otáčky. Viem že diesel občas zadymi ale toto nie je občas. Už mi v servise vymenili turbo, egr ventil, vzduchovým filter, skontrolovali vstrekovace ale auto neprestalo dymit. A už nevedia ako ďalej. Máte niekto podobnú skúsenosť alebo mi viete niekto poradiť? Ďakujem
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Re: Čierny dym z výfuku freelander2
Ubuda olej vmotore?
Neubuda.
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
Tak bude zle naladene cerpadloalebo zodrate vstreky.
Vstreky boli testovane, tie su OK. Zostava teda uz len cerpadlo.
vaha vzduchu? 

Skusim a uvidime. 

Nemas to chipnute? Vetsina univerzal chipu, nebo vyraznejsi navyseni vykonu je doprovazene dymem navic.
No Smoke, No FUN
No Smoke, No FUN

Chipnute to nie je. Mam FUN a k tomu hrozne moc dymu

Ten chip vis 100% nebo doufas ze by ti predchozi majitel rekl? Zaclo ti to delat, nebo jsi to tak koupil? Co starty?
Nech to diagnostikovat nekomu za jizdy, kdo vi co dela. Chce to porovnat udaje vahy, cidla tlaku v sani, vstrikovacu, cidel teploty atd. Muze byt i zaspiney hall a mas tim padem spatne predvstrik, ale to by mel mechos poznat ze zvuku motoru. To same prisavani vzduchu, nebo pricpana zpatecka.
Diesel co kouri tak ze nemusis cistit kazdy tyden kufr, vlastne moc necmoudi
Nech to diagnostikovat nekomu za jizdy, kdo vi co dela. Chce to porovnat udaje vahy, cidla tlaku v sani, vstrikovacu, cidel teploty atd. Muze byt i zaspiney hall a mas tim padem spatne predvstrik, ale to by mel mechos poznat ze zvuku motoru. To same prisavani vzduchu, nebo pricpana zpatecka.
Diesel co kouri tak ze nemusis cistit kazdy tyden kufr, vlastne moc necmoudi