Proč ses nepodíval, když jsi byl u mě na chalupěFranta D1 píše:Neměl bys tam tenhle plastovej kryt z boku sedačky spolujezdce a pak bych ještě potřeboval úchyt bezpečnostního pásu mezi zadníma sedačkama pro sedadlo za řidičem?

Moderátor: stan
Proč ses nepodíval, když jsi byl u mě na chalupěFranta D1 píše:Neměl bys tam tenhle plastovej kryt z boku sedačky spolujezdce a pak bych ještě potřeboval úchyt bezpečnostního pásu mezi zadníma sedačkama pro sedadlo za řidičem?
Sedačky jsou prodanéhoro píše:ahoj , potřebuji kolecko(to velké) nastavení sklonu operadla sedadla. bylo by?
ty jsou součástí světlanikiniki píše:Poptávám kovové držáčky na zadní světla v nárazníku. Jsou ještě k mání? Děkuji.
Interiér je kompletně pryč...ZIMA-Engineering píše:Pokud by byla přední palubovka černá tak abych bral střední panel kde je rádio a tak (mám prasklej) a potom gumu na horní, střední části palubovky. Minulý majitel tam vyvrtal díru pro nějakou navigaci či co....)
Oba už prodané..Jiří Disco píše:Zdravím je možno zámek pátých dveří a od spolujezdce ?
Kola jsou jen špinavá, jinak vypadají bez poškození. cena 7000,-Benjamin píše:Ahoj patriku,
co bys chtěl za ty čtyřy hliníky pokud jsou ok?
Mám doma 2n sady jiných hliníků, takže je vlastně vůbec nepotřebujuNějak se mi ale líbí designově více než ty moje
![]()
Jinak spodek vypadá moc dobře, dát ho do takového stavu mne stálo týden práce. Měl jsem jezdit radši v Itálii![]()
Benja
4000omar píše:Zdar co chceš za ty přední světla??
Jestli je to za obě dohromady tak bych měl zájem,prosím napiš mi rozměry,chcu je nacpat do mojej Discovery I model 200,podle mě bych je tam měl po lehčích úpravách dostat,akorát si nejsu jistej jestli půjde upravit elektrika.eliott píše:4000omar píše:Zdar co chceš za ty přední světla??