Jo, už to tak vypadá. Jestli se mu (RRC) podaří v sobotu ráno chytnout, tak dorazíme.Mirko píše:Takže další účastník, Štorky?
M.
Jo, už to tak vypadá. Jestli se mu (RRC) podaří v sobotu ráno chytnout, tak dorazíme.Mirko píše:Takže další účastník, Štorky?
Tak doraž na pivo do Jevan, neboť já zřejmě taky nevyjedu, protože ten hajzl (RRC aby se to nepletlo) se nechce zvednout…Sláma Karel píše:Tak já nakonec také nedorazím.![]()
Do teď jsem se snažil doladit bývalého Alapova Longa.
Bohužel se mu nechce a dělá pro to všechno aby nemusel už jezdit.
Složili jsme motor - nechtěl chytit. Nejdřív neházel jiskru, pak už házel i vstřikoval i benzín šel a ani škytnout nechtěl.
Když ten motor konečně naskočil, tak nemazal. I to jsme zvládli.
Když jsme se chtěli rozjet, tak jsme zjistili, že vůbec nejde sešlápnout brzdový pedál. Kontrolky tlaku brzd ještě v tu dobu normálně zhasínali. Pedál jsme rozhýbali, konečně to normálně brzdilo.
Tak jsme konečně vyjeli a upadl výfuk. Tak jsme ho přidělali.
Už to vypadalo dobře. Akorát při zkušební jízdě najednou ušel měch, asi to měl přesně.
No tak jsem řekl, že tam hodím v Okrouhle pružiny.
No a když jsme to chtěli naložit, tak se rozsvítily kontrolky brzd a začal chrčet ten kompresůrek který je tlakuje. Samozřejmě to za chvilinku přestalo brzdit.![]()
Ještě jsem zajel do Okrouhla, ale už tam bohužel nemám žádný jiný ten kompresůrek ani z P38.
No a bez brzd se jet nedá.Bohužel tenhle debilní systém ABS když nemá tlak, tak nebrzdí ani trošičku. Kdyby to jenom neposilovalo, tak bych na to prděl, ale s tímhle to opravdu nejde.
![]()
![]()
Měl jsem raději rozjet mého longa nebo Mammuta. Ale bohužel jsem vsadil na špatného koně. Holt jsem chtěl jet i na greenlanding vyjížďku, což by u mého longa nepřipadalo v úvahu. (toho nechci špinit a věřím, že blátíčko bude)
Ještě zvažuju, že bych se přijel jenom podívat. Ale mám to 250km a to se mi zrovna na pivo nechce. Obzvlášť ne po D1. (myslím dálnici)
K