Moderátor: Miky_CZ
ty kraaavo, neni to tak davno co jsem zahrabal mou disco na vlastni zahrade, tohleto bych na tech balonech daval docela ztezi si myslimwill.26 píše:ty brďopajam píše:Trochu offroadu před 100 lety. Jak psali kamarádi "a my toho naděláme když projedeme trochu bahna".
http://www.youtube.com/embed/nq2jY1trxqg?rel=0
Odesláno z mého GT-N8010 pomocí Tapatalk 2to bych nedal ani fryčkem
Já už mám takových "úlovků" několik. Tak před třemi lety bachyně se seletem na jednu ránu, jel jsem asi kilem ale stihnul jsem to zbrzdit tak možná na 40km/h. Na friťákovi to odnesla akorát SPZ a trochu se mi ohnulo tažný oko v nárazníku, jinak nic....Franta D1 píše:Kdysi jsem měl Felicii kombíka 1,9 D a vzal jsem srnku ve 120. Skočila mi na silnici těsně před autem a v tu chvili toho moc nestihneš. Naštěstí jak asi skočila na silnici, tak jí na asfaltu podjely nohy a vzal jsem jí přesně na SPZ a šla pod auto. Ta výztuha pod nárazníkem se zohýbala a nárazník se vytrhl ze šroubů v blatníkách. škoda byla nějak do 3000kč.
Protože chtěl mít Jeepa, který funguje a jezdí na naftuJohny R píše:Může mi někdo vysvětlit proč má někdo touhu udělat z DEFa toto! http://www.ebay.co.uk/itm/1996-Land-Rov ... 266wt_1400" onclick="window.open(this.href);return false;
Ještě jsem si vzpomněl na jednu příhodu, kdy mi volala v noci dopravka, že u nás přímo ve vesnici srazila ženská srnce a že je ještě na živu, jestli bych to nějak "neukončil". Tak jsem sedl do auta a jel na místo. Tam stála uplakaná paní vedle Astry, která byla tak o půl metru kratší a v příkopu ležel srnec na zádech a nemohl se otočit na běhy. Přišel pán od policie a povídá, ať ho dostřelím. Já mu na to řekl, že je to moc blízko od baráků a že kulovnicí rozhodně ne, bo je to moc výkonná zbraň a tím parčíkem by kulka prošla jak nic. Tak frajer vytáhl devítku a ať prej mu posvítim. To jsem rázně odmítl a vytáhl nůž, že ho usmrtím tím. Říkám pánovi ať se otočí, že je to hnusnej pohled a on mi na to řekl, že se prý rád podíváKrasty píše:Ja toho zvirectva moc nesrazim, ale vzpomenu si na dve epizodky