Discovery 100x jinak
Moderátor: Miky_CZ
Re: Discovery 100x jinak
tie svetla nerezu ani mne, plus ta modra, neviem, tiez mi na to auto neladi... 

Vojto
LR D3, r.v. 06
LR D3, r.v. 06
"To už je dost přehnaný"?
Ještě k té otrubkované Disco-nevím chlapi ale nedávno jsem viděl nějakej přírodopisnej film z Afriky a takhle obalená potvora tam jezdila
!Není to úprava nějaký firmy?
Ještě k té otrubkované Disco-nevím chlapi ale nedávno jsem viděl nějakej přírodopisnej film z Afriky a takhle obalená potvora tam jezdila

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Mě se po tomto faceliftu začíná D4 líbit. Současná podoba denního svícení pomocí jednotlivých diod mě přišla ohavná a nějak jsem ji do dnešních dnů nepochopil. Nápis na kapotě beru v pohodě za 30min je dole. Jinak si ji stejně nekoupím nemám na ni a s DII jsem maximálně spokojen.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Jo pásy denního svícení místo tuzingových diod je krok kupředu, ale že přesunuli blinkry na místo dálkových, tím to u mě pos... Stejně mi ale víc vadí ta přechromovaná maska. Původní koncept nenápadného čela u D3 byl 100x lepší.habakuk píše:Mě se po tomto faceliftu začíná D4 líbit. Současná podoba denního svícení pomocí jednotlivých diod mě přišla ohavná a nějak jsem ji do dnešních dnů nepochopil. Nápis na kapotě beru v pohodě za 30min je dole. Jinak si ji stejně nekoupím nemám na ni a s DII jsem maximálně spokojen.
Musím souhlasit, že D3 je mi svojí podobou bližší je taková ještě neotesaná. Změna rozmístění optiky mi nevadí . Současný stav byl odkaz na dnes již minulou generaci RR. Maska se při světlejších odstínech ztratí a nebude tak křičet jako u tmavé karoserie. K tmavé by se hodila černá maska. Jinak maska, mlhovky, nárazník jsou dost podobné faceliftu Freelandera II. Jinak co říkaté verzi bez redukce?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
habakuk píše:Musím souhlasit, že D3 je mi svojí podobou bližší je taková ještě neotesaná. Změna rozmístění optiky mi nevadí . Současný stav byl odkaz na dnes již minulou generaci RR. Maska se při světlejších odstínech ztratí a nebude tak křičet jako u tmavé karoserie. K tmavé by se hodila černá maska. Jinak maska, mlhovky, nárazník jsou dost podobné faceliftu Freelandera II. Jinak co říkaté verzi bez redukce?
No to už je holt současný trend aut pro buzny a paničky

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Tak bez té redukce to chápu. Je to volitelná výbava. Kdo chce to auto třeba jen na silnici či tažení přívěsu, bude spokojen. Kdo chce do terénu, ten si ji tam nechá.habakuk píše:Musím souhlasit, že D3 je mi svojí podobou bližší je taková ještě neotesaná. Změna rozmístění optiky mi nevadí . Současný stav byl odkaz na dnes již minulou generaci RR. Maska se při světlejších odstínech ztratí a nebude tak křičet jako u tmavé karoserie. K tmavé by se hodila černá maska. Jinak maska, mlhovky, nárazník jsou dost podobné faceliftu Freelandera II. Jinak co říkaté verzi bez redukce?
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Mě se nová čtyřka docela líbí. Jde spíš o to, jak bude spolehlivá. Moje D4 má najeto jen 60k a zatím dobrý.(doufám, že to nezakřiknu
) Jinak v epoše kruhových objezdů je to konečně to správné místo pro blinkry, aby ostatní viděli jestli opouštím kruháč nebo ne. V blatníku to není nikdy pořádně vidět.

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
http://www.super.cz/209486-silikonova-r ... strum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nějak mi uniká souvislost .

jo to nesmíš koukat na ty kozy ale přes ramenoPhulc píše:Nějak mi uniká souvislost .![]()

No já právě nejsu "horňák " - o to víc mi to nedocházelo ..... 

Nic si z toho nedělej,taky mi chvilku trvalo než jsem našel souvislost!Asi budu nějak postiženej,nejspíš oči!!will.26 píše:jo to nesmíš koukat na ty kozy ale přes ramenoPhulc píše:Nějak mi uniká souvislost .![]()

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
V tomhle případě to hoši znamená že jste v pořádku. 

Tak v tom případě jsem hodně vpořádku .Bo já ji neviděl dokud jsem nebyl upozorněn 

ja nevim, ja si te pekne diskosky vsiml hned...
tuba silikonu od hlavy k pate me nejak nezaujala... 

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Jedna policejní D1čka z Piombina. Hlidali odplutí trajektu a z mola opodál to hlídal zase Classic 

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback

- Přílohy
-
- imagesCAJW4LFX.jpg (6.07 KiB) Zobrazeno 6692 x
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Jeden úlovek před hradeckou nemocnicí

Odesláno pomocí Tapatalk

Odesláno pomocí Tapatalk
Disco I Modroush - holátko