Moderátor: Miky_CZ
Dobrák píše:tak se přiznejte pánové kdo oganizuje Bluegrass fesťák ve Vojtěchově. Mimo tohodle krasavce jsem tam potkal jeste 2 RR , free, a Def 130Jinak ta serie je fakt stylová na vození beček
![]()
![]()
Houby měl jsi se hůř učit.Hanys_a_Kaca píše:Premejslim, jak se clovek dostane k sefovi, co mu zaplati rozdil ceny auta o dve generace kupreduSem se asi málo učil.
Náčelník píše:Colonel píše:No a když to tu proběhlo, kdo z Land Roveristů hraje nebo alespoň poslouchá bluegrass?![]()
No, já ano. Jednak se mi líbí a pak mám tu na Chouzavé Rosťu Čapka, který mi furt tahá na ty svý koncerty amerických kapel. A ani se nebráním.
Kubrtos píše:Včera večer jsem seděl v restauračním zařízení Kamel v Olomócu a jak tak čučím z okna, Drobeček si našel červenýho kamaráda - za zadkem mi zaparkoval Def s navijákem. Hanys byl včera v Olmu???![]()
Než jsem stihl vylýzt a zjistit čí to je byl zas pryč...
Tendle měl myslím červenou i střechu a prosklenej zadek, ale rejpnul jsem si spíš že tam byla nápadná podobnost, protože s touhle barvou jsem do teď viděl jen tvýho.Hanys_a_Kaca píše:Kubrtos píše:Včera večer jsem seděl v restauračním zařízení Kamel v Olomócu a jak tak čučím z okna, Drobeček si našel červenýho kamaráda - za zadkem mi zaparkoval Def s navijákem. Hanys byl včera v Olmu???![]()
Než jsem stihl vylýzt a zjistit čí to je byl zas pryč...Kdybych byl vcera v Olmiku, tak bys to vedel a v tom restauracnim zarizeni bychom sedeli spolecne...