Nikdy bych nekoupil fake, podporovat plagiátory fakt nebudu, to se raději budu řídit podle slunce

Moderátor: Miky_CZ
Zanzibar píše:Kupoval jsem moje Omega Constelation Automatic před cca 5-ti lety v Dubaji, kdy se ještě dalo ušetřit zhruba 40% proti cenám v Praze. Dnes už to asi neplatí, na posledním mezipřistání jsem standartně slintal nad Rolex a Omega a přišlo mi, že i v tom free shopu zdražili a to fest ! Údajně rusáci a číňani prý zaplatí jakoukoli cenu, tak nemá smysl, být levný. Toužím taky po starých Omegách z první serie Speedmaster Moon Watch, ale ty jsou taky drahý, jak roční splátka hypotéky
Třeba takový :
Ano, ano. PeVo je ten šťastný majitel, můj kamarád, doktortulda píše:Úžasná věc, hlasovalo se i o vzhledu sledoval jsem to
http://forum.chronomag.cz/index.php?/to ... l=nautilus" onclick="window.open(this.href);return false;
To jsem čekalcyril píše:Se to tady docela rozjelo. Moje Nautily mají číslo 18/33.Přikládám fotky nějakých mých "Bývalek".
Panerai 250 Daylight, Breitling Chrono Avenger titan, Panerai Luminor 312, Rolex Explorer, IWC Laureus limited.