Disco 1 200tdi
Moderátor: stan
-
- tel.: 723013483
Disco 1 200tdi
http://auto.bazos.cz/inzerat/26261111/L ... FFROAD.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Disco 1 200tdi

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
To by aj mna zaujimalo. Co znamena to i ? Teda tiez som mal origo oznacenie na aute TDi. Znamena to intercooler ?dava píše:Taky s motorem VW ?? Definuj jak se tam dostal tdi

- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
"The 200Tdi was one of the first mass-produced small-capacity direct-injection diesels" ....
Žeby bolo písmeno I označením pre priame vstrekovanie? Odvodené od angl. slova Inject?

Žiadny VW motor tam nehrozí.
Žeby bolo písmeno I označením pre priame vstrekovanie? Odvodené od angl. slova Inject?

Žiadny VW motor tam nehrozí.
JJ, pak je to teda správně...
No road? No problem...
No ja niesom mechanik,tak preto sa pytam,lebo mechanik mi povedal ze to je blbost to tdiVal píše:To by aj mna zaujimalo. Co znamena to i ? Teda tiez som mal origo oznacenie na aute TDi. Znamena to intercooler ?dava píše:Taky s motorem VW ?? Definuj jak se tam dostal tdi

- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Ja teda nechcem nikoho uraziť s takými mechanikmi sa dnes roztrhlo vrece čo všetkému rozumejú a potom mi volá, že si nevie namontovať poloos na golf lebo vraj to nikdy nerobil
Naozaj sa jedná o motor s priamym vstrekovaním. Stačí sa spýtať uja Googleho, že to "I" tam neni na parádu.
Admin a inzerent prosím odpustí tieto OT

Naozaj sa jedná o motor s priamym vstrekovaním. Stačí sa spýtať uja Googleho, že to "I" tam neni na parádu.

To asi preto, lebo to boli mechanici z autorizovaného servisu VW... mozno ine tdi nepoznajuMacej píše:Ja teda nechcem nikoho uraziť s takými mechanikmi sa dnes roztrhlo vrece čo všetkému rozumejú a potom mi volá, že si nevie namontovať poloos na golf lebo vraj to nikdy nerobil![]()