Plakáty - velkoformátovej tisk ve fotokvalitě
Moderátor: stan
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Plakáty - velkoformátovej tisk ve fotokvalitě
Na nápad to tu zapropagovat mě přivedla jedna poptávka tady.
Vzhledem k tomu ze mám copycentrum a zabývám se digitálním tiskem, dělám i velkoformát - ale ne bannery a bilbordy, ale fotokvalitu pro interiér.
Takže kdyby chtěl někdo fotku svýho auta v životní velikosti, nebo třeba tchýně v nadživotní, tak není problém a zvládneme to za velice příjemný ceny.
Tiskneme jenom na kvalitní materiály Canon Satin Photo 240g a Canon Glossy Photo 240g, dvanáctibarvovou technologií, Canon strojem. Šířka tiskovýho pásu je 1066mm, ale fotku umím rozpanelovat tak že z ní bude tapeta do celé místnosti šest metrů široká a tři vysoká a ještě tam budou přesahy aby se to dobře lepilo.
Pro představu, cena A2 150,-, A1 300,- a u větších formátů počítat s tím že metr čtverečnej vychází na 500,-
Data to chce kvalitní - 300DPI 1:1, když bude víc nevadí, máme výkonnej rip. Míň je na úkor kvality.
Vzhledem k tomu ze mám copycentrum a zabývám se digitálním tiskem, dělám i velkoformát - ale ne bannery a bilbordy, ale fotokvalitu pro interiér.
Takže kdyby chtěl někdo fotku svýho auta v životní velikosti, nebo třeba tchýně v nadživotní, tak není problém a zvládneme to za velice příjemný ceny.
Tiskneme jenom na kvalitní materiály Canon Satin Photo 240g a Canon Glossy Photo 240g, dvanáctibarvovou technologií, Canon strojem. Šířka tiskovýho pásu je 1066mm, ale fotku umím rozpanelovat tak že z ní bude tapeta do celé místnosti šest metrů široká a tři vysoká a ještě tam budou přesahy aby se to dobře lepilo.
Pro představu, cena A2 150,-, A1 300,- a u větších formátů počítat s tím že metr čtverečnej vychází na 500,-
Data to chce kvalitní - 300DPI 1:1, když bude víc nevadí, máme výkonnej rip. Míň je na úkor kvality.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Tomas K (tkala)
Re: Plakáty - velkoformátovej tisk ve fotokvalitě
Škoda že jsi tak daleko. Budu potřebovat cca 15 až 20 fotek velikosti cca 70 x 90, černobílé... A rád bych u tisku byl, protože nemám kalibrovaný monitor a chtěl bych vidět co z toho leze a případně dělat korekce.
Tom
Tom
Ahoj Kubrtos,
možná mi vytrhneš trn ze
, mám doma v kuchyni takovej nedodělanej restik. Problém je v tom že nevím co tam dát, příroda... akvárium....?
Na co přijde rozměr 60x190 cm ?
Slamák

Slamák
Kašlu na stres.... Ať si zabije někoho jiného.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Co je za zdí? Máti tam měla servírovací okýnko do obýváku. Bylo to velmi praktické, rozhodně víc, než nějaká fotka. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Jenom tak od pasu kolem šesti stovek.Slamák píše:Ahoj Kubrtos,
možná mi vytrhneš trn ze
, mám doma v kuchyni takovej nedodělanej restik. Problém je v tom že nevím co tam dát, příroda... akvárium....?
Slamák
Za zdí jsou sousedi, takže praktické pouze v případě, že sousedi mají k večeři něco lepšího jak jáMadTom píše:Co je za zdí? Máti tam měla servírovací okýnko do obýváku. Bylo to velmi praktické, rozhodně víc, než nějaká fotka.

KubrtosKubrtos píše:Jenom tak od pasu kolem šesti stovek.Slamák píše:Ahoj Kubrtos,
možná mi vytrhneš trn ze
Slamák

to je asi hodně slušná cena.
Budu muset honem hledat ňákej slušnej motiv. Jaké to má mít rozlišení?
Slamák
Neměly by být komerční nabídky trochu někde jinde?
Country boy...
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Osatní nabídka/poptávka. Jestli mi unikla ještě nějaká kategorie, tak prosím o přesun a omlouvám se. Nemyslím že by to bylo "Zboží a služby pro naše Landrovery" - nenabízím ani díly, ani servis, ani odtah. A není to ani pro Land Rovery. Takže podle mýho názoru kategorie "Ostatní". 

- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Slamák Jaké to má mít rozlišení?
Slamák[/quote]
23096x7299 obrazových bodů.
Slamák[/quote]
23096x7299 obrazových bodů.