tlmene svetla
Moderátor: Safraporte
tlmene svetla
nazdar, kupil som si freelandera 1999 a nesvieti mi kontrolka tlmenych svetiel , ze su zapnute.
volal som predchadzajucemu majitelovi a ani jemu to nesvietilo , tak neviem ci je zla ziarovka,ale tam vobec ta kontrolka nie je
poradte prosim
volal som predchadzajucemu majitelovi a ani jemu to nesvietilo , tak neviem ci je zla ziarovka,ale tam vobec ta kontrolka nie je
poradte prosim
Re: tlmene svetla
tlumený nemaj kontrolku
/ jen dálkový /

To je asi tvoje prve auto,ze? Nic v zlom,ale odkial to mas,ze auto ma kontrolku tlmenych svetiel?
Mal som radu auticiek,aj spoza velkej mlaky,ale nestretol som sa s tym.Jedina kontrolka je poloha spinaca svetiel. A je dobre si zvyknut kontrolovat ho obcas aj pocas jazdy.Ma niekto iny nazor?
Mal som radu auticiek,aj spoza velkej mlaky,ale nestretol som sa s tym.Jedina kontrolka je poloha spinaca svetiel. A je dobre si zvyknut kontrolovat ho obcas aj pocas jazdy.Ma niekto iny nazor?
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
[quote="dandee"]To je asi tvoje prve auto,ze? Nic v zlom,ale odkial to mas,ze auto ma kontrolku tlmenych svetiel?
Já
Pořádný auto jí má, např. Oltcit
má na parkovačky, tlumené i dálkové. Hold nová doba a šetření. Taky mě to u nových vehiklů vadí 
Já

Pořádný auto jí má, např. Oltcit

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Já měl forda a renaulta a u obou ta kontrolka byla,zelená.Na dálková modrá.dandee píše:To je asi tvoje prve auto,ze? Nic v zlom,ale odkial to mas,ze auto ma kontrolku tlmenych svetiel?

Ty voe,teraz si spominam,na FORD Cortine co som mal zo 1964 roku bola zelena kontrolka napravo na palubke.
Tak sorry.
Tak sorry.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
dik za radu, mne to tiez velmi nejak nevadi , ale nic by sa im nestalo,keby to tam dali
viete mi poradit , ked nemam v predu pevnostny naraznik a chcem si ho vyrobit, kam ho uchytit
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Takhle ho tam mám chycený já.Už jsem ho s ním koupil.Snad Ti to pomůže.Mojsi píše:viete mi poradit , ked nemam v predu pevnostny naraznik a chcem si ho vyrobit, kam ho uchytit
Ked sa to kupuje v obchode,tak by k tomu mal byt aj nakres. Inac v nejakom znackovom servise na LR sa opatrne opytaj na to.Mozno ti prezradia.Za menši bakšiš.