Podle auta je dost dobře možný,že to byl onGreddy píše:na 100% Andrej777, místní super klučina a má disco na brněnských číslech

Moderátor: Miky_CZ
Podle auta je dost dobře možný,že to byl onGreddy píše:na 100% Andrej777, místní super klučina a má disco na brněnských číslech
Taky jsem ji tam viděl...Benjamin píše:Včera na výjezdu z Hradce Králové směrem na Vamberk nazbrojená Disco I se střešním stanem a vozíkem sena hned vedle na louce u silnice, někdo místní? Dodatečně ještě jednou zdravím z projíždějící stříbrné DII
To byl "DOM" tady z foraPetrr píše:Dnes Praha Břevnov , dodatečný pozdrav "plynové pohotovosti" podle samolepky fóra na zadních dveří tranzita jistě někdo od sud![]()
Petrr
Já mu to vyřídím to je známej na fórum nechodíMichell Disco píše:V sobotu kolem 19hod.na trase Hradec-Jičín tmavá DII s konibusem vzájemná mávačka,já teda trochu opožděně tak dodatečně zdravím.
A koho to tady máme z Kelče? Já su sice Zlíňák, ale původem z Komárovic.skeuro píše:Včera ve Skaličce stála pěkná stříbrná Td5ka. Někdo z fóra??
No z Kelče jsem tu já..JiřinaVFR píše:A koho to tady máme z Kelče? Já su sice Zlíňák, ale původem z Komárovic.skeuro píše:Včera ve Skaličce stála pěkná stříbrná Td5ka. Někdo z fóra??
Ja som dost teaz behal po vychode a landaci blikali zdravili celkom som sa potesil aj ma obehli aj smerovky pustiliAdmin píše:Už se vám to taky někdy stalo, že vás někdo zdraví v protijedoucím Land Roveru? Tak se pochlubte jak jste natom
KubaVondal píše:Každej se tady chlubí jak zdraví Lánďáky a Lanďáci jeho, ale už vás někdy pozdravila Frontera![]()
![]()
![]()