soson píše:Bez urazky Merline, ale o tom pisem: Bejvalka leštěnka D3, Bejvalka RR 4,4 V8, aktuální RRC 2 door "Pan Klobouk". Doteraz som mal v zivote vela aut a sklamali ma vzdy iba auta vyrobene po 1998. Napr: klasicka skodlivka 100, Trabant, Chevrolet Cavalier, Saab 99, Punto 1.1, Rover 214 Si a momentalne moja 200 TDI. Vsetko to su a boli auta s vela rokmi a kilometrami. Slapali az do posledneho vydychu a potom proste zomreli. S dnesnym autom sice fungujes, ale si furt v servise. Na sluzobne ucely som uzival ako vyhradny pouzivatel:Octavia II 1.9 PD, A6 2.0 PD, Golf V 1.4i, mozne aj nemozne HDi a podobne vylomeniny. Problem dnesnych aut je, ze sa nevyrabaju klasickym, ale extremne rychlym sposobom. Rovnakym sposobom su uzivane dnesnymi pouzivatelmi a chyba im klasicky sposob uvadzania do prevadzky ( zabehy a pod. ), automobilky dnes navalia mnoztvo penazi do vyvoja a este viac do vyvoja aby auto vydrzalo iba nejaky cas, aby proste predavali stale a aby boli furt v servise. Sorry za OT, ale ludia sa postupne vratia ku klasickym veciam sluziacim v kazdodennom zivote aj ked maju roky a km.
Dobre soson, nieco na tom bude, tiez mam vo firme par HDi a pod a EGR a ine kontrolky si veselo preblikavaju, konzumna spolocnost si asi vyziadala konzumne produkty, rychloobratkove, len zial, prave na ukro ich kvality..
Ale stale plati, ze sa potapat vieme, mozeme a ked na to pride, neutopime sa, ved aj strsie rocniky mali svoje muchy, aj ked kvalitnu mechaniku elektronikou nikdy nenahradis a poriadny kus zeleza vydrzi dlhsie ako maticna doska, plosak a ine kablocidla..