Dobrý den,
Mám problém s mojím freelanderom td 4 r.v 2006 mam ho asi mesiac isiel ako hodinky posledné 2 tyzdne auto ráno po štarte začalo dymiť na bielo a vybrovat niekedy aj otackomer kolíše,par krat skalapo, svieti kontrolka motora, ako nahle sa zohreje všetko ide ok .auto bolo na diagnostike
neukazalo ziadnu pricinu akurat nejake tlaky (napisem ake zajtra nie som mechanik) , bolo vymeneny olej , preplachnutá nadrž,palivový filter vymenený a robi to stále, dnes boli vymontované vstreky a poslané na otestovanie kedze uz nas nenapadla žiadna iná závada.
ak mal niekto obdobný problem poprosim sa vyjadrit, za každu pomoct budem vďačný,
Takže trysky su v poriadku otestovane vyčistené ultrazvukom, auto sme nastartovali bez problémov ani biely dym uz nebol ale asi po 4 minutach zdochlo ako keby sa pridusalo A ROZSVIETILA SA KONTROLKA MOTORA. Niekto nieco?????????????
POPRIPADE NIEKOHO PORADTE NA STRED. SLOVENSKU KTO ROBI SERVIS LAND ROVER
ĎAKUJEM
FREELANDER Td4 vybruje a dymi Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderátor: Safraporte
FREELANDER Td4 vybruje a dymi Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) the.saint dne 26 dub 2013 14:27, celkem upraveno 1 x.
Re: Freelander Td4 vybruje a dymi Pomoc
No u benzinaku je biely dym - tesnenie pod hlavou v prdeli. U naftaku neviem. U mna ked bolo tesnenie KO, tak sa vyvalil biely dym z vyfuku ako ked formule vybuchne motor a usiel som asi 200 m a exitus. ale ono tomu predchadza nadmerna spotreba vody v chladici,takze to je znamka,ze rychlo rychlo do servisu.
Ale u nafty fakt neviem.
Ale u nafty fakt neviem.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .