vybrate mam, ale nemam peniaze ich objednat;-)Benjamin píše:A už si vybral ty tlumiče? Já furt čekám, které jsou ty zázračné, abych je mohl hned objednat taky - už je to na mě moc tvrdé ty Tuffbacky..
Zvýšení Disco II
Moderátor: Miky_CZ
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvýšení Disco II
tak se pochlub a nahoď nějaký link. Ať můžu šetřitvisby píše:vybrate mam, ale nemam peniaze ich objednat;-)Benjamin píše:A už si vybral ty tlumiče? Já furt čekám, které jsou ty zázračné, abych je mohl hned objednat taky - už je to na mě moc tvrdé ty Tuffbacky..

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
http://offroadprojects.com/loja/product ... roduct=439" onclick="window.open(this.href);return false;
Třeba se někomu bude hodit následující: pro podložení crossmemberu po liftu stačí obkreslit tvar připojení crossmemberu na rám, nicméně i bez obkreslování můžete udělat podložky dle výkresu v příloze. Toušťka dle chuti každého, 20mm vypadá pro lift 6cm v pohodě.
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
Naváži na stávající téma z dotazem zda má někdo na DII zdvojené zadní tlumiče? Jedná se mi o toto mám na autě lift 2“ na obou nápravách + 100kg pružiny. Tuhost pružin mi vyhovuje jak na silnici tak mimo. Jediné co bych chtěl při jízdě terénem se při rychlejším najetí do díry se auto zhoupne pravá levá a tento kmit bych chtěl zbrzdit montáží dvojitých tlumičů na zadní nápravu. O proveditelnosti nechci diskutovat jedná se mi o to zda to pomůže.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych šel k HP sporting cena bude asi stejná + servis + postaví je na aktualní váhu + osobní přístup atd. MIloš II
http://www.hpsporting.cz/foto/Bugy%2045 ... odukce.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Tyto témata poctivě sleduji a o závěrech z nich uvažuji, ale představa dát za tlumič 4000 kč a víc se mi vůbec nezamlouvá. Představa je taková předělat zadek na zdvojené tlumiče z Defa a dát tam relativně levné tlumiče. Prostě vymýšlím alternativu k řešení z dražšími tlumiči a tahle se mi zamlouvá. Na tlumiče nemám moc vysoké požadavky jen ten kmit karoserie mi vadí.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Nad těma dvouma tlumičema jsem taky uvažoval dokonce sem je měl koupený i s držáky, ale sem to nakonec rozchodil..... už čtvrtej rok mám v pružinách (2" lift) pomocný měchy a naprostá spokojenost http://discoveryworld.cz/index.php?obsah=stranka&str=30" onclick="window.open(this.href);return false; nebo tu http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... chy#p40305" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- visby
- Kontaktovat uživatele:
ak mi vedia spravit klikac 2.0" s expanzkou za cenu nizsiu ako su bilsteiny, tak je to dovod uvazovat. myslim, ze im hodim mail;-)Miloš II píše:Asi bych šel k HP sporting cena bude asi stejná + servis + postaví je na aktualní váhu + osobní přístup atd. MIloš II
http://www.hpsporting.cz/foto/Bugy%2045 ... odukce.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Určitě mailovat možná bude cena přímo (zdrcující)
sem si u nich nechal dělat tlumiče ..kus 5000,- loni trochu "přitvrdit" a repasovat cena 500,-/kus MIloš II

- visby
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme cena je na prvom mieste, ale ide trochu aj o to, ze na bilstein relativne lahko dostanem nahradne diely a na repas mam ludi aj v bratislave... ale napisal som, tak uvidime;-)
Vím, že to tu už určitě bylo, ale proč ne KONI? Jen si dávám dokupy různé pro a proti a důvody 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
za tu cenu su urcite super, akurat HPcka alebo fox/bilstein budu hrat inu ligu... ako sa vravi, ked uz tak uz;-)Benjamin píše:Vím, že to tu už určitě bylo, ale proč ne KONI? Jen si dávám dokupy různé pro a proti a důvody
- visby
- Kontaktovat uživatele:
no, cena HPciek 45-16 je velmi zaujimava! mam zase dilemu navyse:-(
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tak nenapínej a dej cenu....))))MIloš II
takže visby? 

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Takže, Drobeček je konečně zvedlej - dost bolo Benjovýho štengrování.
Ve předu pružiny OME +200kg, vzadu jsem nechal nafukovačku a ještě se laďej problémy.
Tlumiče Koni heavy track.
Jenom kola mám zatím furt stejný. Nový dám až na jaře. Cyril říká že tam mám kolečka z rudlíku.

Ve předu pružiny OME +200kg, vzadu jsem nechal nafukovačku a ještě se laďej problémy.
Tlumiče Koni heavy track.
Jenom kola mám zatím furt stejný. Nový dám až na jaře. Cyril říká že tam mám kolečka z rudlíku.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- visby
- Kontaktovat uživatele:
+200kg napredok? nie je to trochu moc?;-)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Od pohledu ne, už tam má pevnostní nárazník a předpokládám, že tam časem dá i naviják.
A k těm kolům - Cyril má pravdu, rudlíky taky nemají skoro žádnej vzorek, ale aspoň se nesnaží zapadat ve sněhu.
A k těm kolům - Cyril má pravdu, rudlíky taky nemají skoro žádnej vzorek, ale aspoň se nesnaží zapadat ve sněhu.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- Kontaktovat uživatele:
naraznik ma relativne normalny a s navijakom s ocelovym lanom to urcite nebude vazit 200kg. ale to su len moje vypocty;-)MadTom píše:Od pohledu ne, už tam má pevnostní nárazník a předpokládám, že tam časem dá i naviják.