pronájem-praha-nabídka

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Lukysek
tel.: ýěá+á+íáá
auto: neoff

pronájem-praha-nabídka

#1 Příspěvek od Lukysek » 07 dub 2013 12:11

Zdar. Vyrojili se tu poptávky na nájem v Praze. Nepronajímám to já, ale kámoš. Já tam teď bydlim a někdy v červnu se budu stěhovat, tak místo sebe pomáhám najít náhradu. Neni to kdovíjaký sídlo, ale někomu by se to mohlo líbit. Byt by to byl moc hezkej, kdyby ho pronajímal někdo kdo neni děsnej skrblík, ale po vymalování to bude důstojný bydlení pro mladej pár.

"Hola. Nechcete někdo levnej pronájem v cihlovém bytě (30m2) ? Je to na rozhraní Dejvic a Bubenče - okna do vnitrobloku (východ). Je to 1+1 s patrem na spaní v obejváku a velkým balkonem. Obejvák má 16.2m2 (patro nepočítám), kuchyně 9.8m2, hajzl a koupelna jsou oddělený (dohromady maj cca. 4.5m2), balkon má 6.3m2. A teď to horší - je to v 5. patře bez vejtahu, takže to neni pro lenochy a sklerotiky, ale na druhou stranu budete mít vypracovaný stehna, silný srdce a sexy zadek jako mám já ;) Dotazy do zpráv a když to budete šířit, tak se zlobit nebudu."

toyotatoyotatoyota

Re: pronájem-praha-nabídka

#2 Příspěvek od toyotatoyotatoyota » 07 dub 2013 12:17

Fotky prosím,nemáš tam cenu...děkuji

papavel.k

Re: pronájem-praha-nabídka

#3 Příspěvek od papavel.k » 07 dub 2013 13:11

...pošlu to synkovi, ať se na to podívá :mrk
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

Zamčeno