Discovery1 píše:Dneska v Pv stříbrna DIV na Průmyslové majitel jen divně koukal a nic. Ale po chvilce Cyril na Žeranovské to už je jiná liga

Moderátor: Miky_CZ
Discovery1 píše:Dneska v Pv stříbrna DIV na Průmyslové majitel jen divně koukal a nic. Ale po chvilce Cyril na Žeranovské to už je jiná liga
Nevím, ale zdravil mě taky. Jeli jsme ráno s dětmi a ženou ve Free 2 do olomoucké ZOO. Ani bych z Free první nemával, ale on si začal!Discovery1 píše:Dneska kolem půl 4té Prostějov stříbrná DIII na ulici Plumlovská ještě jednou zdravím. Kdopak to byl?
Třeba jo ani jsem si nevšiml SPZtkycyril píše:Nevím, ale zdravil mě taky. Jeli jsme ráno s dětmi a ženou ve Free 2 do olomoucké ZOO. Ani bych z Free první nemával, ale on si začal!Discovery1 píše:Dneska kolem půl 4té Prostějov stříbrná DIII na ulici Plumlovská ještě jednou zdravím. Kdopak to byl?Na Brněnské.
Možná nový pacient v PV. Uvidíme.
Na Plumlovske jsem to byl ja, take jeste jednou zdravim. Po Brnenske jsem ale nejel nekolik let, takze to musel byt nekdo jiny.cyril píše:Nevím, ale zdravil mě taky. Jeli jsme ráno s dětmi a ženou ve Free 2 do olomoucké ZOO. Ani bych z Free první nemával, ale on si začal!Discovery1 píše:Dneska kolem půl 4té Prostějov stříbrná DIII na ulici Plumlovská ještě jednou zdravím. Kdopak to byl?Na Brněnské.
Možná nový pacient v PV. Uvidíme.
V kolik to bylo? Jel jsem po poledni směrem na Krkonoše a s někým v RR jsem se zdravil. Mám stříbrnou D3.Navi píše:Dnes jsem měl dobrej den.
V okolí Nové a Staré Paky mi na pozdrav odpověděli dvě D3 a pak jedna D2 s plaťákem poblíž Nymburka.
Díky všem. Udělalo mi to radost
Jo to bude ono.Navi píše:Stříbrná D3 se šnorchlíkem?
Počítám, že mohlo být tak okolo 16.
Ale který Kaufland?gibson píše:pred 10timi minutami kaufland, discovery s nalepkou fora a znackou SL![]()
![]()
![]()
niekto novy? alebo uz kupil auto s tou nalepkou