Moderátor: Miky_CZ
A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
Měl by někdo problém, kdyby se přidal seriový rubicon a nissan pathfinder?
Z předchozí akce vím, že to nevadilo, spoléhal jsem na Vásgoodlift píše:A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
Termín je daný -neděle 24.3. a trasa taky, jen bych ji sem asi nepsal úplně konkrétně.MadTom píše:No a ví se už termín a kam vlastně? Já jsem sice "v Brně" jenom napůl, ale časově už je to během týdne větší polovina.
Kdyby bylo hezké počasí a pěkně teplo, tak bych byl pro rodinnej výlet. Dneska to tak sice nevypadá, ale třeba by se to stihlo zlepšit.
jo, jen aby to stihl dodělatgoodlift píše:Vezmeš mechanika a v nejhorším to odřídí za tebe, budeš se aspoň kochat
goodlift píše:A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
A to je teprve začátekJurajkukuraj píše:Ty ses teda rozjel s upravama!! my toho tvyho stroja ani nepoznáme
Určitě ano,pokud můžu mluvit i za ostatní, je to přece o setkání fajn lidí s diagnózou LRmoon13 píše:Mohl bych se eventuelně taky přidat? Většinou jezdím jako doprovodné, odtahové, záchranné a tak dále vozidlo![]()
Už bych se rád někde vyvenčil, konečně!!! Jen se přezuju ze 17" na 16" a můžu vyject.
goodlift píše:Určitě ano,pokud můžu mluvit i za ostatní, je to přece o setkání fajn lidí s diagnózou LRmoon13 píše:Mohl bych se eventuelně taky přidat? Většinou jezdím jako doprovodné, odtahové, záchranné a tak dále vozidlo![]()
Už bych se rád někde vyvenčil, konečně!!! Jen se přezuju ze 17" na 16" a můžu vyject.
Co co co? Mluvis o cem myslim, ze mluvis?goodlift píše:Vezmeš mechanika a v nejhorším to odřídí za tebe, budeš se aspoň kochat