Uvaha
Moderátor: stan
Uvaha
Uvažujem o predaji mojej Discovery . Vybava -- 2x uzavierka ARB . Pevnostne polosy Ashcroft- teplovodne a aj teplovzdušne webasto - tlmiče koni - pevnostne narazniky plus predny a zadny navijak - synteticke lana . vysielačka - Postel na prespanie v aute - CHladnička ARB 80litrova ----...Mal by niekto z fora zaujem a oceniť čo je to za auto ?
Naposledy upravil(a) patrik dne 10 bře 2013 13:05, celkem upraveno 1 x.
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Uvaha

Takové vymazlené auto. To by jsi jako skončil s ježděním. Protože nevím co by jsi si místo toho chtěl pořídit a ještě víc vybavit. Trochu mě mate, že je na prodej i ta lednička. Však ta se dá použít do jiného Džípa ne?

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Ta ladnička neni povinnaSláma Karel píše:![]()
Takové vymazlené auto. To by jsi jako skončil s ježděním. Protože nevím co by jsi si místo toho chtěl pořídit a ještě víc vybavit. Trochu mě mate, že je na prodej i ta lednička. Však ta se dá použít do jiného Džípa ne?![]()
K

-
Prosím foto+cena...děkuji
Skus niečo realne ponuknuť - poznamka predaj ma netlači tak za 6000 euro to nebudetoyotatoyotatoyota píše:cena![]()
![]()
![]()

-
Takže už víme kolik to nebude a teď prosím kolik to bude...děkujipatrik píše:Skus niečo realne ponuknuť - poznamka predaj ma netlači tak za 6000 euro to nebudetoyotatoyotatoyota píše:cena![]()
![]()
![]()
- dodooff
- tel.: +421 915 965 965
- auto: SII, Def, LR4, HZJ76
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa vobec necudujem, ze je taka premlka. Proste dobre auto sa financne ohodnotit neda a realne uz vobec nie. To viem co hovorim. V kazdom priprade prerobi len predavajuci a to len bud voac alebo menej. No som zvedavy na vyvoj
Presne tak -- dal som možnosť ponuky ceny ale zaťial som žiadnu nedostal - samozrejme nečakam na ponuky typu ---dam 6001eura aj ked ako zabava to može byť.dodooff píše:Ja sa vobec necudujem, ze je taka premlka. Proste dobre auto sa financne ohodnotit neda a realne uz vobec nie. To viem co hovorim. V kazdom priprade prerobi len predavajuci a to len bud voac alebo menej. No som zvedavy na vyvoj

Pevnostaky su akože - však si zadny testovalDanoDEF píše:... a su tie pevnostaky ozaj pevnostaky alebo iba tak na oko ? To ako, ze sa s nami uz nechces povozit ?

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jasně, máš u mě předvozeno
Tak až to prodáš, tak to bude na oplátku
K

Tak až to prodáš, tak to bude na oplátku

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Tolko za také niečo
? To snaď za tie prachy bude tá chladnička plná aj s nádržou a vzadu niaka sympatická slečna

Samozrejme je to moc pekný povoz. Ak to chceš predať za 6 tak to je pre nového majtela obchod desaťročia lebo to je podla mojho "skororanného" (viď čas) odhadu menej ako polovica reálnej ceny
Sry za OT... UP

Samozrejme je to moc pekný povoz. Ak to chceš predať za 6 tak to je pre nového majtela obchod desaťročia lebo to je podla mojho "skororanného" (viď čas) odhadu menej ako polovica reálnej ceny

Sry za OT... UP

No zatial nikto nič - nikto neponukol ani tych 6000.
beriem to ako zabavu ale ked niekto ponukne cenu približnu mojej predstave tak to predam ( som realista vzhaldom k dnešnej dobe ) tak šup šup - ponukajťe 

- dodooff
- tel.: +421 915 965 965
- auto: SII, Def, LR4, HZJ76
- Kontaktovat uživatele:
tak dobre, tych 6001 eur. Prosim zmazat, auto je predane
... no a teraz som zvedavy ako sa vykrutis...
, ibaze by si ho nejako viac zdokonalil, uz aj tak dokonale a krasne auto... 

... no a teraz som zvedavy ako sa vykrutis...