Land Rover Expedice Alpy 2013
Moderátor: Miky_CZ
Re: Land Rover Expedice Alpy 2013
Já tam byl na moto a méch 50koníků bylo nahoře dost dýchavičných, ale jezdí tam důchodci se starými traktory a za sebou táhnou obytňák tak proč by to nedal i dědek.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
tak urcite vela fot a podaj potom report! je tam krasne a ak ta prevedu lokals po okoli, tak to musi super zazitok!1960SeriesII píše:My se chystáme v červenci do Solné komory a na Grossglockner. Bude to rodinný výlet s dětmi a psy, rozvážným tempem odpovídajícím stáří vozidel a vkusu majitelů a s mnoha zastávkami na čurání, kakání a focení, s ubytováním v pasteveckém srubu a říkáme tomu prostě dovolená![]()
Skrz anglické fórum se tam znám s jedním Rakušanem, který nám nejen zařídil výše uvedené ubytování, ale taky nás protáhne nějakými místními horňačkami (nebo jak se nazývají polňačky na horách)![]()
Doufám, že bude aspoň trochu hezky, ale i kdyby nebylo, těším se jako malý kluk
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Hezky, tak třeba se potkáme1960SeriesII píše:My se chystáme v červenci do Solné komory a na Grossglockner. Bude to rodinný výlet s dětmi a psy, rozvážným tempem odpovídajícím stáří vozidel a vkusu majitelů a s mnoha zastávkami na čurání, kakání a focení, s ubytováním v pasteveckém srubu a říkáme tomu prostě dovolená![]()
Skrz anglické fórum se tam znám s jedním Rakušanem, který nám nejen zařídil výše uvedené ubytování, ale taky nás protáhne nějakými místními horňačkami (nebo jak se nazývají polňačky na horách)![]()
Doufám, že bude aspoň trochu hezky, ale i kdyby nebylo, těším se jako malý kluk

Ještě tedy musím dodělat pár věcí na autě ale to zvládnu.
Spíš jsem uvažoval že budu s dědkem radši nahoru couvat. Abych viděl kam jedu až se to nepovede

Jen se děsím jejich všemožných ekologických poplatků - nebo to už tam nefunguje?

- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Bernie Alpy určitě vyjede - nejedeme závody do vrchu a jestli pojedeme pomalu, pak si to o to víc užijeme. A Jekyllův V8 ve spojení s jeho muší váhou bude snad dostatečnou zárukou úspěchu - tedy pokud dojede až tam a nerozsype se už cestou
Ekologické poplatky jsem nezkoumal, podívám se - ty víš o něčem konkrétním? Asi by bylo fér, aby po nás něco chtěli - po našem odjezdu budou muset ometat saze z édlvajzů.

Ekologické poplatky jsem nezkoumal, podívám se - ty víš o něčem konkrétním? Asi by bylo fér, aby po nás něco chtěli - po našem odjezdu budou muset ometat saze z édlvajzů.
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Grossglockner je zpoplatněná komunikace, stálo to tuším něco kolem 35 E na vozidlo.
Už jsem to našel...33 Euro:
http://www.grossglockner.at/de/preise/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak v Rakousku akorát dálniční známka, kdo po ní jede. Pokud máš osmiválce na plyn, což asi ne, tak vyhledat předtím, kde jsou benzínky. Je jich jak šafránu.
Tady můj stručný cestopis z loňska:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 6&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Už jsem to našel...33 Euro:
http://www.grossglockner.at/de/preise/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak v Rakousku akorát dálniční známka, kdo po ní jede. Pokud máš osmiválce na plyn, což asi ne, tak vyhledat předtím, kde jsou benzínky. Je jich jak šafránu.
Tady můj stručný cestopis z loňska:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 6&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
To jo, placené alpské silnice jsou jasná věc, vstupné na krásná místa beru jako samozřejmost. Obě auta jezdí na benzín, snad ho tou dobou budou v Rakousku mít dost 

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Když jsem tam byl naposledy ještě euro ani nebylo1960SeriesII píše:To jo, placené alpské silnice jsou jasná věc, vstupné na krásná místa beru jako samozřejmost. Obě auta jezdí na benzín, snad ho tou dobou budou v Rakousku mít dost

Ale poplatek tam byl už od války

Trochu tady zas.... vláko. Pardon
- Mareqx
- tel.: +421905327354
- auto: Disco 3
Hehe, celkom sa to tu rozprudilo... ja so bol autom na expedicii v svedsku norsku a tak, poerne civilizovana zem, ale exspedicia ako sa patri
vzruso a dobrodruzstvo...
Beriete D3ku? Charatker tak podla nalady
DDDD
M.

Beriete D3ku? Charatker tak podla nalady

M.
Ahoj, jj, koukám taky, idea dobrá, ale ty emoce. Landrover je stále Landrover ať je to series nebo D4 né?
Jinak nesouhlasim s #3 úvodního příspěvku - Kdo si chce rozbít auto, nemusí s námi, ať jede do Rumunska.
Před pár dny jsme se vrátili a auto zůstalo úplně celý a přitom to bylo moc hezký a to jsme projeli zajímavé terény za který by se nemusel nikdo stydět.
(hory / náhorní plošiny mezi Sapantou až po Baia Maru). Přece nejedeš si něco dokazovat, ale jedeš se kochat, a když to nejde tak vrátit se a najít jinou cestu přece není žádná prohra, tak o co jde?
Teda opravuju. Jeden škrábanec tam je no
Honza
Jinak nesouhlasim s #3 úvodního příspěvku - Kdo si chce rozbít auto, nemusí s námi, ať jede do Rumunska.
Před pár dny jsme se vrátili a auto zůstalo úplně celý a přitom to bylo moc hezký a to jsme projeli zajímavé terény za který by se nemusel nikdo stydět.
(hory / náhorní plošiny mezi Sapantou až po Baia Maru). Přece nejedeš si něco dokazovat, ale jedeš se kochat, a když to nejde tak vrátit se a najít jinou cestu přece není žádná prohra, tak o co jde?
Teda opravuju. Jeden škrábanec tam je no

Honza
Vyrábím XLifter (https://www.xlifter.com) = ovladač vzduchového pérovaní pro D3,4,RRS. (a také http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... =6&t=28825).
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Diskoška 3 ve verzi "HST" - předělaná na výletování (a reinkarnovaná Hubertem :D )
Hola, tak je někdo v Alpách?
PS: čtyři roky zpět jsme si na "GG Straße" mávali s tímhle vozítkem
byl tam sraz hasičů ... no a my jsme tam byli na takové rodinné expedici 
PS: čtyři roky zpět jsme si na "GG Straße" mávali s tímhle vozítkem

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
PS: Omlouvám se, až teď jsem si uvědomil, že ty moje vsuvky asi patřili sem http://www.landroverforum.cz/forum/view ... &start=160
...a pak v kaňonu ožralý řvali a jodlovali tak, že je bylo slyšet na všech vrcholcích kam jsme vylezlimoon13 píše:Hola, tak je někdo v Alpách?
PS: čtyři roky zpět jsme si na "GG Straße" mávali s tímhle vozítkembyl tam sraz hasičů ... no a my jsme tam byli na takové rodinné expedici

...ale serii neměli, to jsem kontroloval...asi jinej oddíl

P.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Takze taky alkoholici,rozumim. Tak to na býtpapavel.k píše: ...a pak v kaňonu ožralý řvali a jodlovali tak, že je bylo slyšet na všech vrcholcích kam jsme vylezli![]()
![]()
...ale serii neměli, to jsem kontroloval...asi jinej oddíl![]()
všem
P.

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
moon13 píše: Takze taky alkoholici,rozumim. Tak to na být

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "